Vastuullisuus

Vastuullisuus on korkealla Orklan agendalla. Haluamme kantaa vastuumme ja omalta osaltamme osallistua globaalien terveys- ja kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen.

Osana konsernia, myös Suomessa toimivilla Orkla-yrityksillä on velvollisuus ottaa vastuu ihmisistä, ympäristöstä, hankinnoista ja tuotteista. Tätä teemme muun muassa kehittämällä terveellisempiä elintarvikkeita, vähentämällä ruokahävikkiä sekä lanseeraamalla tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja. Olemme jo vuosien ajan osallistuneet sademetsien suojeluun ja teemme tavoitteellisesti työtä sen eteen, että Orkla-tuotteissa käytettävät raaka-aineet eivät myötävaikuta metsien hävittämiseen.

Vastuullisuusstrategiassamme olemme asettaneet selkeät tavoitteet työllemme vuodelle 2025 asti. Olemme nostaneet keskiöön viisi aluetta, joiden puitteissa Orklan panostus on tärkeä sekä yhteiskunnan että pitkäjänteisen arvonluomisemme kannalta. Kestävä kasvu on elinkeinoelämän uusi normi. Suurena pohjoismaisena yrityksenä Orklalla on vastuu olla toimialamme edelläkävijä.

 

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vastuullisuustyömme tukee YK:n globaaleja kestävän kehityksen tavoitteita.

Lue lisää
Orkla Suomi sustainable development goals

Vastuullisuusuutisia

Yhteystiedot

Innovation Director CSR, Consumer Service Katja Salminen

Katja Salminen

Innovation Director CSR, Consumer Service

katja.salminen@orkla.fi

+358468506746

Nina Olin

CCO/Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland

nina.olin@orkla.fi

+358505727470