Vastuullisuus

Vastuullisuus on korkealla Orklan agendalla. Haluamme kantaa vastuumme ja omalta osaltamme osallistua globaalien terveys- ja kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen.

Osana konsernia, myös Suomessa toimivilla Orkla-yrityksillä on velvollisuus ottaa vastuu ihmisistä, ympäristöstä, hankinnoista ja tuotteista. Tätä teemme muun muassa kehittämällä terveellisempiä elintarvikkeita, vähentämällä ruokahävikkiä sekä lanseeraamalla tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja. Olemme jo vuosien ajan osallistuneet sademetsien suojeluun ja teemme tavoitteellisesti työtä sen eteen, että Orkla-tuotteissa käytettävät raaka-aineet eivät myötävaikuta metsien hävittämiseen.

Vastuullisuusstrategiassamme olemme asettaneet selkeät tavoitteet työllemme vuodelle 2025 asti. Olemme nostaneet keskiöön viisi aluetta, joiden puitteissa Orklan panostus on tärkeä sekä yhteiskunnan että pitkäjänteisen arvonluomisemme kannalta. Kestävä kasvu on elinkeinoelämän uusi normi. Suurena pohjoismaisena yrityksenä Orklalla on vastuu olla toimialamme edelläkävijä.

 

Orkla vuosikertomus 2018

Vuosikertomus 2018 - mukana vastuullisuusraportti

Orklan vuosikertomus vuodelle 2018 julkaistiin 18. maaliskuuta 2018. Vuosikertomus sisältää myös vastuullisuusraportin, jossa kerromme vastuullisuustyömme tavoitteista ja tuloksista.

Vuosikertomus 2018

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vastuullisuustyömme tukee YK:n globaaleja kestävän kehityksen tavoitteita.

Lue lisää
Orkla Suomi sustainable development goals

Vastuullisuusuutisia