Vastuullisuus

Vastuullisuus on korkealla Orklan agendalla. Haluamme kantaa vastuumme ja omalta osaltamme osallistua globaalien terveys- ja kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen.

Osana Orkla-konsernia, myös Suomessa toimivilla Orkla-yrityksillä on velvollisuus ottaa vastuu ihmisistä, ympäristöstä, hankinnoista ja tuotteista. Teemme tätä muun muassa kehittämällä terveellisempiä elintarvikkeita, vähentämällä ruokahävikkiä sekä lanseeraamalla tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja. Olemme jo vuosien ajan osallistuneet sademetsien suojeluun ja teemme tavoitteellisesti työtä sen eteen, että Orklan tuotteissa käytettävät raaka-aineet eivät myötävaikuta metsien hävittämiseen.

Vastuullisuusstrategiassamme olemme asettaneet selkeät tavoitteet työllemme vuodelle 2025 asti. Olemme nostaneet keskiöön viisi aluetta, joiden puitteissa Orklan panostus on tärkeä sekä yhteiskunnan että pitkäjänteisen arvonluomisemme kannalta. Kestävä kasvu on elinkeinoelämän uusi normi. Suurena pohjoismaisena yrityksenä Orklalla on vastuu olla toimialamme edelläkävijä vastuullisuudessa.

Sen lisäksi, että haluamme oman toimintamme kautta toimia paremman planeetan puolesta, haluamme myös tehdä vastuullisista valinnoista helpompia. Siksi tulemme jatkossa tarjoamaan yhä enemmän vastuullisia vaihtoehtoja tuotteissamme ja myös kertomaan yhä selvemmin, miksi tuotteet ovat ympäristön tai terveyden kannalta parempia valintoja. Ei siksi, että olisimme täydellisiä, vaan siksi, että vastuullisuudella on väliä ja haluamme tehdä vastuullisesti hyvää.

 

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vastuullisuustyömme tukee YK:n globaaleja kestävän kehityksen tavoitteita.

Lue lisää
Orkla Suomi sustainable development goals

Vastuullisuusuutisia

Yhteystiedot

Katja Salminen

Innovation Director CSR, Consumer Service

katja.salminen@orkla.fi

Nina Olin

CCO/Orkla Corporate Communications Finland

nina.olin@orkla.fi