Vastuullisuus

Vastuullisuus on korkealla Orklan agendalla. Haluamme kantaa vastuumme ja omalta osaltamme osallistua globaalien terveys- ja kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen.

Osana konsernia, myös Suomessa toimivilla Orkla-yrityksillä on velvollisuus ottaa vastuu ihmisistä, ympäristöstä, hankinnoista ja tuotteista. Tätä teemme muun muassa kehittämällä terveellisempiä elintarvikkeita, vähentämällä ruokahävikkiä sekä lanseeraamalla tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja. Olemme jo vuosien ajan osallistuneet sademetsien suojeluun ja teemme tavoitteellisesti työtä sen eteen, että Orkla-tuotteissa käytettävät raaka-aineet eivät myötävaikuta metsien hävittämiseen.

Vastuullisuusstrategiassamme olemme asettaneet selkeät tavoitteet työllemme vuodelle 2025 asti. Olemme nostaneet keskiöön viisi aluetta, joiden puitteissa Orklan panostus on tärkeä sekä yhteiskunnan että pitkäjänteisen arvonluomisemme kannalta. Kestävä kasvu on elinkeinoelämän uusi normi. Suurena pohjoismaisena yrityksenä Orklalla on vastuu olla toimialamme edelläkävijä.

Yhdessä muiden maailmanlaajuisten Global Compact-yritysten kanssa toimme vuonna 2016 YK:n kestävän kehityksen tavoitteet agendalle. Konsernijohtajamme Peter A. Ruzicka on henkilökohtaisesti allekirjoittanut sitoumuksen noudattaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

Vuosikertomus 2017 - mukana vastuullisuusraportti

Orklan vuosikertomus vuodelle 2017 julkaistiin 19. maaliskuuta 2018. Tämä sisältää myös vastuullisuusraportin, jossa kerromme työmme tavoitteista ja tuloksista.

Vuosikertomus 2017

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vastuullisuustyömme tukee YK:n globaaleja kestävän kehityksen tavoitteita.

Lue lisää

Vastuullisuusuutisia