Kasvipohjaiseen ruokaan vaihtaminen on ilmasto- ja terveysteko

Baerekraftsrapport_RGB-1-aspect-ratio-16-9-1-1920x1080

Kasvipohjaisesta ruokavaliosta on tutkitusti hyötyä sekä ilmastolle että ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille. Kasvipohjaisten tuotteiden lisääminen tuotevalikoimaan onkin yksi tärkeimmistä vastuullisuustavoitteistamme.

Me Orklalla haluamme tuoda kuluttajan saataville ennen kaikkea maukkaita kasvipohjaisia vaihtoehtoja arjen ruokailuihin. Vegaanisia tuotteita löytyy jo nyt kymmeniltä brändiltämme.

Kasvipohjaisia brändejä ja tuotteitamme

NATURLI Vegaaninen levite

NATURLI'

100 % kasviperäinen NATURLI’ on toiminut kasvipohjaisen ruoan edelläkävijänä jo vuodesta 1988. Naturli’n valikoimiin kuuluu useita herkullisia vaihtoehtoja lihalle ja maitotuotteille.

Anamma

Orkla Suomen foodservice-brändeihin kuuluva Anamma tarjoaa ammattikeittiöille  vegaanisia ja herkullisia vaihtoehtoja.

TAFFEL LINSSIPS SOURCE

Taffel

Taffelilla on markkinoiden monipuolisin valikoima vegaanisia ja terveellisempiä linssi-, kikherne-, härkäpapu- ja perunapohjaisia snackseja.

Panda Lakupala 250 g

Panda

Pandan vegaanisten makeisten valikoima on jo laaja, ja kasvaa jatkuvasti. Esimerkiksi pehmeä ja makoisa Panda-lakritsi sopii vegaaneillekin herkkusuille.

Grandiosa Kiviuuni vegomexicana 350 g

Grandiosa

Grandiosan valikoimiin kuuluu sekä kasvispizzoja että vegaaninen Vego Mexicana -pizza.

Felix Lime-Aioli-majoneesi 270 g

Felix

Felix on panostanut vegaanisiin majoneeseihin ja salaattikastikkeisiin. Muun muassa Felix Lime-Aioli-majoneesi on vegaaninen.

Risifrutti

Klassikkovälipala Risifrutti® löytyy nyt vegaanisena! Vegaaninen riisivanukas on tehty kaurapohjaan, ja siihen on lisätty hieman kookosmaitoa täyteläisyyttä tuomaan.

Möller

Maxim-proteiinipatukoista löytyy vegaaninen vaihtoehto suklaabrownien makuisena.

Möller

Innovatiivinen Möller Vegaani Omega-3 + D3-vitamiini tarjoaa toivotun vegaanisen vaihtoehdon tärkeille omega-3-rasvahapoille.