Orkla0155-aspect-ratio-16-9

Meille töihin

Suomen Orkla-yritykset tarjoavat lukuisia työmahdollisuuksia kiinnostavien ja monipuolisten tehtävien parissa. Meillä olet tärkeä osa yhteisöä, jossa kasvamme ja kehitymme yhdessä, sekä välitämme vilpittömästi toisistamme.

Avoimet työpaikat

Usein kysyttyjä kysymyksiä hakuprosessista

Meillä jokainen paikka on erilainen ja arvotamme tehtävästä riippuen siihen parhaiten sopivaa taustaa ja lähtökohtia. Etsimme hyviä tyyppejä, jotka viihtyvät ihmisten seurassa ja jotka ovat motivoituneita kehittymään ja menestymään hektisessä ympäristössä.

On! Meillä on Orklan oma O-Life Summer Internship, joka starttasi keväällä 2022. Tiedotamme uuden haun alkamisesta erikseen. Haettavat paikat vaihtelevat vuosittain, joten pidäthän silmällä keväällä avautuvia tehtäviä.

Suuri osa osaamisen kehittymisestä tapahtuu uusien ja haastavien työtehtävien kautta. Voit vaikuttaa tehtävänkuvaan ja prosesseihin juttelemalla esihenkilösi kanssa omista kiinnostuksen kohteistasi.

Tarjoamme työssäoppimisen lisäksi erilaisia kurssiohjelmia. Kursseja on tarjolla laajalti ja ne vaihtelevat eri osa-alueiden mukaan esim. johtamisesta kielikursseihin.

Kyllä otamme! Voit luoda avoimen profiilin järjestelmäämme tästä linkistä