Ledande varumärken i Finland

Orkla i Finland i ett nötskal

I Finland är Orkla verksamt genom sex olika bolag. Tillsammans representerar vi nästan 70 varumärken till både vardag och fest.

Hållbarhet är en central del av vår verksamhet. Inom ramen för detta arbete utvecklar vi hälsosammare livsmedel, minskar på matsvinnet och lanserar produkter som representerar goda, dagliga miljöval.

Orkla Suomi har produktionsanläggningar i Vaajakoski (konfektyr) och i Haraldsby på Åland (snacks). Förutom egenproducerade produkter, marknadsför vi även bland annat ketchup, salladssåser, majonnäs, safter, fisk, nötter, mysli, kex, puddingar samt pizza och andra frysta produkter.

Orkla Care Finland utvecklar produkter för personligt välmående, hälso- och sårvårdsprodukter, rengöringsmedel för hushåll samt underkläder och kläder av hög kvalitet för kvinnor, män och barn. Orkla Care Finland bildades då Orkla Care Oy och Pierre Robert Oy sammanfördes.

Condite är en av Finlands ledande importörer och grossistföretag inom råvaror för bageri- och livsmedelssektorn. Vårt kryddsortiment täcker allt från peppar till dessert ingredienser. Condite betjänar kunder av alla storlekar, allt från caféer till storindustri.

Kotipizza Group består av olika enheter som förenas av ett solitt kunnande om fast casual -restaurangvärlden. Till koncernen hör Kotipizza, Nordens största pizzakedja och ett av Finlands mest kända restaurangvarumärken, logistik- och inköpsbolaget Helsinki Foodstock, samt artesanburgarkedjan The Social Burgerjoint. Kotipizzas mission är att vara på de godas sida.

NutraQ är ett internationell bolag inom hälso- och skönhetsindustrin. NutraQ utvecklar, producerar och distribuerar på ett hållbart sätt ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet direkt till konsumenten genom prenumerationsbaserad affärsmodell.