Vastuullisesti hyvää

Moni meistä haluaisi tehdä vastuullisempia valintoja arjessa. Orklan kuluttajatutkimuksen mukaan 65 % suomalaisista pitää kuitenkin vastuullisten valintojen tekemistä vaikeana. Vastuullisuus onkin usein monimutkainen kokonaisuus, jossa on useita vaiheita, tasoja ja tekijöitä. Kaikki nämä vaikuttavat siihen, kuinka vastuullinen tuote lopulta on.

Me Orklalla haluamme tehdä vastuullisista valinnoista hieman helpompia. Haluamme nostaa esiin terveyden ja ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja sekä avata sitä, mitä itse teemme vastuullisten tuotteiden ja ympäristön hyväksi. Ei siksi, että olisimme täydellisiä, vaan siksi, että teemme erittäin paljon työtä sen eteen, että suomalaisille kuluttajille olisi tarjolla vastuullisempia vaihtoehtoja.

Merkit pakkauksessa auttavat valitsemaan vastuullisemmin

Pakkauksiin lisättävät ympäristö- ja vastuullisuusmerkinnät kertovat monia tärkeitä asioita tuotteesta, aina sen raaka-aineista ja raaka-aineiden hankinnasta tuotteen ympäristövaikutuksiin ja turvallisuuteen.

Merkkejä on monenlaisia, joten merkkiviidakkoa helpottamaan nostamme esiin 10 merkkiä, joiden avulla vastuullisten valintojen tekeminen voi olla hieman helpompaa.

Lue lisää 

VASTUULLISESTI HYVÄÄ -PODCAST

Orklan Vastuullisesti hyvää -podcastissa Kotipizza Groupin Antti Isokangas sukeltaa vastuullisuuteen, sen monimuotoisuuteen ja välillä myös monimutkaisuuteen alan asiantuntijoiden kanssa. Tarjolla on rentoja keskusteluja, tärkeästä aiheesta.

Kuuntele podcasteja täältä 

VASTUULLISESTI HYVÄÄ -BLOGI

Vastuullisuudella on väliä – mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa. Lue viestintäjohtaja Nina Olinin blogista, mitä Orklalla tehdään vastuullisten valintojen helpottamiseksi sekä vastuullisten tuotteiden ja ympäristön hyväksi.

 

Löydät blogit täältä