Pierre Robert

Pierre Robert tuo mukavuutta suomalaisten pukeutumiseen ja keskittyy erittäin laadukkaisiin aikuisten ja lasten alusvaatteisiin.

Pierre Robert Groupiin (PRG) kuuluvat Pierre Robert, La Mote, Norlyn, Black Horse ja Finnwear -tuotemerkit.

Pierre Robert Group on osa Orkla Groupia, ja toimii Orkla Care -yksikön alla. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa ja muut toimistomme Tukholmassa ja Vantaalla.

Tyyli ja mukavuus

Uskomme tyylin ja mukavuuden harmoniaan. Inspiroidumme skandinaavisesta elämäntyylistä ja minimalismista, mikä näkyy raikkaassa ja yksinkertaisessa suunnittelussamme.

Suunnittelemme kaikki vaatteemme Oslossa. Suunnittelutyössämme korostuvat laadukkuus, hyvä istuvuus ja vastuullisuus. Teemme tiivistä yhteistyötä tuotantoketjumme eri toimittajien kanssa. Kaikkien toimittajiemme tulee työskennellä tiukkien standardiemme mukaisesti kaikilla tasoilla niin tuotteiden laadun, työntekijöiden oikeuksien, eläinten hyvinvoinnin kuin ympäristön suojelunkin suhteen.

 

Tarinamme

Pierre Robert Group (PRG) perustettiin alunperin vuonna 1956, jolloin PRG toimi nimellä Hjemmets Produkter. La Mote -tuotemerkki lanseerataan kolme vuotta myöhemmin vuonna 1959. Yritys muuttui myöhemmin HOME’s AS:ksi, jonka jälkeen sen osti Lilleborg vuonna 1990.

Pierre Robert -tuotenimi ostettiin vuonna 2006 ja Pierre Robert alusvaatteet oli yrityksen ensimmäinen uusi mallisto. Yrityksen nimi muuttui Pierre Robert Groupiksi vuonna 2008. Nykyään Pierre Robert Groupiin kuuluvat Pierre Robert ja La Mote -tuotemerkit sekä vuonna 2016 ostetut Norlyn, Amar, Black Horse ja Finnwear -tuotemerkit.