Orkla_Care_1-12-of-31-1-scaled-aspect-ratio-16-9

Tuotantomme Heinävedellä

Erittäin Hieno Suomalainen -shampoo on pysynyt osana suomalaisten arkea ja hienoja hetkiä jo vuodesta 1974. Kaikki Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteet valmistetaan edelleen parhaista, puhtaista raaka-aineista Heinävedellä. Tuotteet ovat kotimaista alkuperää, ja koko tuotesarjalle onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Heinävedellä sijaitsee myös Orkla Care Finlandin logistiikkakeskus, josta käsin hoidetaan koko yrityksen päivittäistavaroiden varastointi ja jakelu.

Erittäin Hieno Suomalainen -shampoolla on pitkä historia Heinävedellä

Erittäin Hieno Suomalainen on pysynyt osana suomalaisten arkea ja hienoja hetkiä jo viiden vuosikymmenen ajan. Vuonna 1974 markkinoille tullut ikoninen shampoopullo löytyy lähes jokaiselta suomalaiselta kesämökiltä ja tuo monelle mieleen lapsuuden kesämuistoja. Vuosien varrella sininen klassikkoshampoo on saanut rinnalleen tuotteita kaikille hiustyypeille, ja tuotteiden menekki on taattu erityisesti kesäaikana.

Erittäin Hieno Suomalainen -tuoteperheen vastuullisuus korostuu paitsi kotimaisessa tuotannossa, myös tuotteiden koostumuksessa. Vuonna 2022 shampoiden ja hoitoaineiden koostumusta muutettiin biohajoavaksi ja vegaaniseksi, sillä haluamme tuotteidemme olevan entistä parempia myös ympäristölle.

Tutustu tarinaan klassikkoshampoon takana uutishuoneessamme.

Erittäin Hieno Suomalainen -shampoot

Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteilla on vakaa sija suomalaisten sydämissä