Orkla Care Finland

Orkla Care Oy valmistaa ja markkinoi tunnettuja terveystuotteita, henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja haavanhoidon tuotteita sekä kotitalouden puhdistusaineita.

Orkla Care Oy muodostettiin kun Orkla Health Oy ja Cederroth Oy yhdistyivät.

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin tukemisessa – Tarjoamme helppokäyttöisiä sekä hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen osaamiseemme perustuen. Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista. Tunnetuimmat tuotemerkkimme Suomessa ovat Blistex, Bliw, Erittäin Hieno Suomalainen shampoo, Jordan, L300, Möller, Nutrilett, Salvequick, Savett ja WC-kukka.

Orkla-konserni

Orkla Care kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkealuotettava ja innostava.

Lisätietoja konsernista löydät täältä.

Sponsorointi

Orkla Care tukee hyvinvointia monin eri tavoin. Olemme muun muassa Sairaalaklovnit ry:n tukena Sana-sol Vitanallet -tuotteella. Sairaalaklovnien tavoitteena on saada säilytetyksi nykyinen toiminta, joka on sairaaloille maksutonta. Sana-sol on myös Venner– palvelussa, joka toimittaa ravitsevia ruokakasseja vähävaraisille.

Monet suomalaiset huippu-urheilijat ja joukkueet käyttävät Maxim-urheiluravinteitamme, mm. olympiatason painija Petra Olli ja kilpakävelijä Jarkko Kinnunen, aituri Oskari Mörö sekä salibandyjoukkue Westend Indians. Lisäksi olemme mukana Paavo Nurmi Games ja Paavo Nurmi Marathon -tapahtumissa.

Johtoryhmä

Päivi Bothas

Päivi Bothas

Sales Director

paivi.bothas@orkla.fi

+358503060474

Marita Hanhineva

Head of Marketing, Care

marita.hanhineva@orkla.fi

+358 50 5826159

Elina Standertskjöld-Nordenstam

Head of Marketing, PRG

elina.standertskjold-nordenstam@orkla.fi

+358407522804

Jonas Wiik

Financial Director

jonas.wiik@orkla.fi

+358505720840

Sanna Siitonen

HR Manager

sanna.siitonen@orkla.fi

+358456770479