Orkla Care Finland

Orkla Care valmistaa ja markkinoi tunnettuja terveystuotteita, henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja haavanhoidon tuotteita sekä kotitalouden puhdistusaineita. Pierre Robert tuo mukavuutta suomalaisten pukeutumiseen ja keskittyy laadukkaisiin aikuisten ja lasten alusvaatteisiin.

Orkla Care Finland muodostettiin kun Orkla Care ja Pierre Robert yhdistyivät.

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin tukemisessa – tarjoamme helppokäyttöisiä sekä hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen osaamiseemme perustuen. Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista. Tuotemerkkejämme Suomessa ovat muun muassa Blistex, Bliw, Erittäin Hieno Suomalainen shampoo, Jordan, L300, Lumme, Maxim, Möller, Nutrilett, Salvequick, Sana-Sol, Savett ja WC-kukka.

Tuomme mukavuutta myös suomalaisten pukeutumiseen. Tuotemerkkejämme tekstiileissä ovat Pierre Robert, Norlyn, Black Horse ja Finnwear.

Orkla-konserni

Orkla Care kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkealuotettava ja innostava.

Lisätietoja konsernista löydät täältä.

Orkla Care mukana Liikuttava lahja -tempauksessa
Orkla Care mukana Liikuttava lahja -tempauksessa

Sponsorointi

Orkla Care Finland tukee hyvinvointia monin eri tavoin. Olemme muun muassa Sairaalaklovnit ry:n tukena Sana-sol Vitanallet -tuotteella. Sana-sol on mukana myös Venner-palvelussa, joka toimittaa ravitsevia ruokakasseja vähävaraisille perheille.

Monet suomalaiset huippu-urheilijat ja joukkueet käyttävät Maxim-urheiluravinteitamme, mm. moukarinheittäjä Silja Kosonen, kilpakävelijä Jarkko Kinnunen, aituri Oskari Mörö sekä salibandyjoukkue Westend Indians. Orkla Care on myös yksi tyttöpainijoista koostuvan Petra Olli Junior Teamin päätukijoista.

Olemme mukana Paavo Nurmi Games ja Paavo Nurmi Marathon -tapahtumissa sekä ympärivuotisessa Paavo Nurmi Charity -hyväntekeväisyystyössä, jonka tavoitteena on innostaa ja liikuttaa ihmisiä eri taustoista ja elämäntilanteista riippumatta.

Johtoryhmä

Mika Kaarto

CEO

mika.kaarto@orkla.fi

Päivi Bothas

Sales Director

paivi.bothas@orkla.fi

Marita Hanhineva

Marketing Director

marita.hanhineva@orkla.fi

Elina Standertskjöld-Nordenstam

Head of Marketing, PRG

elina.standertskjold-nordenstam@orkla.fi

Jonas Wiik

Financial Director

jonas.wiik@orkla.fi

Irina Alatalo

HR Manager

irina.alatalo@orkla.fi