Condite

Condite Oy on yksi Suomen johtavista leipomo- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Kymmenien vuosien kokemus, toimialan aito ymmärrys sekä ensiluokkainen palvelu ovat osa kaikenkokoisten asiakkaidemme menestystä.

Maustetehtaamme laaja tuotevalikoima kattaa kaiken pippureista jälkiruoka-aineksiin.  Condite palvelee kaikenkokoisia asiakkaita kahviloista suurteollisuuteen. Asiantuntijuus, rehti kauppatapa, motivoitunut henkilökunta sekä laatu- ja ympäristökriteereiden huomioiminen ovat meille tärkeitä. Toiminta-alueemme ja toimittajaverkostomme kattaa kaikki maailman mantereet. Päivittäin lähes jokainen suomalainen nauttii maahantuomaamme raaka-ainetta jonkin lopputuotteen muodossa.

Vuonna 1969 perustettu Condite on vuoden 2015 alusta lähtien ollut osa Orkla Food Ingredients -leipomotarvikeyritystä, joka on alansa ykköstoimija Pohjoismaissa.

Lisää Conditesta osoitteessa: www.condite.fi

Kaikki maailman maut

Tuomme myös harvinaisempia makuja ja erikoistuotteita. Mikäli kaivattua raaka-ainetta ei löydy valmiina, kartoitamme sen saatavuuden ja sopivimman toimittajan maailmalta.

Tuotevalikoimamme löytyy täältä