Orkla2127-aspect-ratio-16-9

O-Life Summer Internship

Haluatko kokea jotain uutta ensi kesänä? Näin haet työharjoittelupaikkaa Orklalta.

Kesäharjoittelijana saat mahdollisuuden kokea millaista on työskennellä Orkalla. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden kerryttää työkokemustaan asiantuntijatehtävissä ja uskommekin, että polku unelmatyöhön alkaa meiltä.

Meillä saat palautetta tehtävistäsi ja tukea muilta harjoittelijoilta koko kesän ajan. Harjoittelijat osallistuvat tiimiprojekteihin, joissa pääset mukaan tekemään yhteistyötä sekä kehittymään tiimityössä ja oman alasi tehtävissä. Varmistamme, että saat palautetta koko matkan ajan ja että sinua kannustetaan keskustelemaan ja työskentelmään yhdessä. Pääset työskentelemään todellisten projektien parissa, organisaation kokeneiden osaajien opastuksella.

Seuraavan O-Life Summer Internship 2023- ohjelman haku alkaa alkuvuonna 2023. Ilmoitamme hakuprosessin alkamisesta erikseen ja otamme hakemuksia vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Kesaharjoittelijat-2022-scaled-aspect-ratio-4-3

Parasta tässä harjoittelussa on ollut se, et on päässyt työskentelemään niin monien kivojen brändien kanssa ja päässyt tosi monipuolisesti näkemään ja oppimaan digimarkkinoinnista.