Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa Erittäin Hieno Suomalainen Hellä shampoo ja hoitoaine sekä Bliw Sensitive -käsisaippua

Jopa 40 % suomalaisista kärsii tuoksuyliherkkyydestä, joka oireilee yleensä päänsärkynä, nuhana tai pahoinvointina.* Siksi Orkla Care tuo markkinoille yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa hajusteettomat, parabeenittomat ja väriaineettomat shampoot, hoitoaineet ja saippuat.

28.03.2019

Bliw ja EHS

Kotimainen klassikko Erittäin hieno suomalainen nyt hajusteettomana

Erittäin hieno suomalainen Hellä on kaikille hiustyypeille tarkoitettu shampoo ja hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Tuotteet eivät sisällä silikonia, parabeenejä, hajusteita eikä väriaineita. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Kaikilla Erittäin hieno suomalainen -tuotteilla on myös Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki, sillä ne valmistetaan Heinävedellä. Klassikko EHS on ollut osa suomalaisten arkea vuodesta 1974.

 

Joutsenmerkitty Bliw Sensitive sekä pumppupullossa että täyttöpussina

Bliw Sensitive -käsisaippuasta lanseerataan sekä pumppupullo sekä täyttöpussi. Kierrätettävä täyttöpussi on ekologinen valinta, joka vähentää kotitalouksien pakkausjätettä. Hajusteettomat Bliw Sensitive -tuotteet on tarkoitettu herkälle iholle päivittäiseen käyttöön ja ne on kehitetty yhteityössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Bliw on pessyt suomalaisten käsiä jo yli 50 vuotta. Bliw on Suomen ainoa nestesaippuamerkki, jonka kaikki tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä. Bliw pumppu- ja täyttöpakkaukset saivat ympäristömerkin jo vuonna 2009 ensimmäisenä käsisaippuamerkkinä Suomessa. Bliw-saippuan tensidit ovat helposti biohajoavia ja se sopii siksi erinomaisesti myös mökkisaippuaksi.

 

Tuotetiedot: Saatavilla päivittäistavarakaupoista 1.3.2018 alkaen. Bliw Sensitive noin 1,79 €. Erittäin hieno suomalainen shampoo noin1,79 € ja hoitoaine noin 1,79€.

 

Lisätiedot ja tuotekuvat:
Hanna.hedberg@orkla.fi
Heta.partanen@orkla.fi

 

*Allergia-, iho- ja astmaliitto.