office_sweden_1-scaled-aspect-ratio-16-9

Muut uramahdollisuudet

Tarvitsemme osaavia ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä toimipisteillemme ympäri Suomea. Tässä esimakua eri toiminnoista, joissa voit meillä työskennellä.

HR

Onko ihmisten kanssa työskentely lähellä sydäntäsi? Haluatko olla mukana koko organisaation henkilöstön tukemisessa ja kehittämisessä? Osana HR-tiimiä olet tärkeä osa koko yrityksen toimintaa – ihminen ihmiselle.

Meillä on ajoittain tehtäviä auki muun muassa rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan sekä palkanlaskennan ja muiden hallinnollisten HR-tehtävien parissa.

Talous

Oletko jo tai haluatko kehittyä talouden tulevaisuuden tähdeksi? Orklan talousostasto tarjoaa monipuolisia tehtäviä niin sisäisen kuin ulkoisen laskennan parissa. Olemme vahvasti mukana tukemassa bisneksen kehittämistä ja prosessien parantaminen on meille arkiruokaa.

Controllerin tehtävä on monipuolinen ja luonnollinen ensiaskel talouden valtatiellä. Työtehtävät ovat usein vaihtelevia, kuitenkin niin että tietyt rutiinit tuovat turvaa arkeen. Analyysit, forkkarit, kehityshankkeisiin osallistuminen, raportointi sekä myynnin ja markkinoinnin ad hoc tarpeiden tukeminen ovat tyypillisiä tehtäviä Controllerin toimessa.

IT

Suurena ja kansainvälisenäkin yhtiönä on tärkeää, että olemme tietoisia uusimmasta teknologiasta ja tietoturvaan liittyvistä asioista. Osana IT-tiimiä olet mukana varmistamassa, että työntekomme sujuu mutkattomasti ja turvallisuutemme on taattu.