Orkla1857-aspect-ratio-16-9

Markkinointi

Orkla-yritykset edustavat yli 300 tuotemerkkiä, joita myydään yli 100 maassa. Monet brändeistämme ovat jo tunnettuja paikallisilla markkinoilla, mutta pyrimme aina kehittämään uusia ja vaikuttavia tuotteita. Olemme sitoutuneet kehittämään uusia konsepteja ja tuotteita, jotka tarjoavat parhaan vaihtoehdon jokaiseen arjen hetkeen.

Tarjoamme työyhteisön, jossa asiantuntemus perustuu paikallisen kuluttajan, ostajan ja asiakkaan ymmärtämiseen. Jokaisen tuotemerkin ja tuotteen takana on pitkä kehitysprosessi, jonka perustana käytämme oivalluksia tuotteidemme sijoittamiseen ja kuluttajien toiveiden täyttämiseen. Tällä tavalla pyrimme vastaamaan kuluttajan tarpeisiin paremmin sekä panostamaan tehokkaampaan viestimiseen osto- ja merkkiuskollisuuden edistämiseksi.

Markkinointitiimimme tarjoaa innovatiivisen, vaativan ja hyväntuulisen työympäristön, jossa asiantuntemusta arvostetaan ja urakehitykselle luodaan uusia mahdollisuuksia. Markkinointiosaamista rakennetaan sisäisissä koulutuksissa, joissa opit lisää brändeistä ja markkinoinnin eri osa-alueista.

Meiltä löydät tehtäviä, joissa työskentelet yhden tai useamman brändin kanssa tietyn portfolion sisällä. Lisäksi meillä työskentelee myös tuotekehityksen asiantuntijoita, digiasiantuntijoita ja sosiaalisen median osaajia.