MG_7992-1-scaled-aspect-ratio-16-9

Logistiikka ja tuotanto

Orkla on ylpeä siitä, että se omistaa koko arvoketjun tuoteidean muodostamisesta aina siihen saakka, kun kuluttaja ostaa valmiin tuotteen. Olemme sitoutuneet käyttämään kestävästi tuotettuja raaka-aineita ja keskitymme aktiivisesti arvoketjun parantamiseen tähtääviin hankkeisiin.

Ostajamme työskentelevät suoraan toimittajien kanssa ja auttavat päivittäin varmistamaan, että saavutamme strategiset tavoitteemme. Kun raaka-aineet saapuvat tehtaalle, tehtaassa työskentelevät työntekijämme ovat vastuussa siitä, että miljoonat kuluttajat voivat luottaa saavansa odotustensa mukaisen ja ansaitsemansa laadukkaan tuotteen. Orklalla on myös erikoistuneita tiimejä, jotka toteuttavat suuria, laaja-alaisia parannushankkeita ja pyrkivät jatkuvasti tunnistamaan synergioita ja löytämään uusia toimintatapoja.

Jos etsit logistiikkaan ja tuotantoon liittyvää työtä, voi Orkla tarjota sinulle monia erilaisia urapolkuja. Suomessa tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä, Haraldsbyssä ja Naantalissa, lisäksi meillä on logistiikkakeskukset Turussa ja Heinävedellä. Erilaisia rooleja löytyy niin aloittelijatasolla kuin esihenkilötehtävissä. Lisäksi rekrytoimme useille erilaisille erityisaloille, joita ovat mm. kunnossapito, työsuojelu, laadunvarmistus, hankinta ja logistiikka. Koska tarjolla olevat roolit ovat keskenään varsin erilaisia, rekrytoimme mielellämme monenlaisista koulutustaustoista tulevia ja monenlaista työkokemusta omaavia työntekijöitä.