Orkla-HR-Turku-17-scaled-aspect-ratio-16-9

Kehity kanssamme

#AHomeToGrow

Home to Grow on lupauksemme työntekijöillemme siitä, että meillä voi, saa ja pystyy kehittymään ja kehittämään omaa osaamistaan. Jokainen työntekijämme on arvokas ja tärkeä osa työyhteisöämme, ja siksi haluamme taata työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

A Home

Emme toki ajattele, että yritystämme tulisi ajatella kenenkään paikkana asua. Sen sijaan ajattelemme, että kodissa tärkeää on erityisesti tunne yhteisöllisyydestä ja kuulumisesta. Organisaatiomme toimiessa yli kansallisten rajojen, kulttuurien ja toimialojen, voi olla vaikeaa löytää yhtä yhteistä alustaa. Siksi haluamme, että jokaisella on mahdollisuus määritellä oma kotinsa.

Vaikka jokaisella on oma määritelmänsä, uskomme, että kodin tulisi koostua ainakin turvallisesta ja osallistavasta ympäristöstä, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet.

...to Grow

Kasvaminen, kuten kotikin, voi tarkoittaa monia asioita. Orklan Suomen yrityksissä sinulla on mahdollisuus kehittyä innostavien johtajien, ammatillisten koulutusten sekä erilaisten tehtävien ja haasteiden kautta. Uudet kollegat, näkökulmat ja ajattelutavat luovat pohjan oman osaamisen jatkuvalle kehitykselle. Ja vaikka kasvaminen tapahtuu henkilökohtaisella tasolla, olemme samalla osa suurempaa yhteisöä, joka kukoistaa toistensa onnistumisista. A Home to Grow tarkoittaa, että tarjoamme turvallisen ympäristön johon kuulua ja jossa kasvaa ja kehittyä. Kyse on yhteisöllisyydestä ja ylpeydestä toimintamme takana.

Siksi sanomme, että Orkla on koti jossa kasvaa – a Home to Grow.