Jani-Lahti-Cata-Portin-2021-aspect-ratio-16-9

Jani Lahti – Key Account Manager

Millainen tausta sinulla on?

Olen ollut myyntitehtävissä jo noin 20 vuotta. Aloitin myyntiurani kauppaamalla kopiokoneita ja muuta toimistotekniikkaa yrityksille. Se oli nuorelle miehelle mahtava oppikoulu myynnin pariin, kun provisiolla tuli painettua menemään. Tämän jälkeen olen muun muassa kaupannut tietokoneohjelmistoja yrityksille, valmentanut puhelinmyyjiä, tehnyt kenkäkauppaa sekä myynyt makeisia, vaippoja, terveyssiteitä yms.
Suurimman osan työurastani olen toiminut päivittäistavarakauppojen kanssa, joten Suomen päivittäistavaraostajat ovat tulleet tutuiksi jo pitkältä ajalta.

Mikä on nykyinen roolisi?

Orkla Care Finlandilla olen ollut nyt aika tarkalleen kaksi vuotta ja toimin Key Account Managerina. Vastuullani on muutamat ketjut ja eCom-kauppa Suomessa.

Mikä meillä työskentelyssä on mielestäsi parasta?

Meidän tuoteportfoliomme on todella laaja ja äärimmäisen laadukas, eli salkussa on aivan huipputuotteet, joita kelpaa kaupata. Haasteita ei puutu eikä tekeminen lopu koskaan. Tämä pitää motivaationi korkealla takuuvarmasti. Meillä on myös aivan mahtavat ja todella ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa on mukavaa ja turvallista hoitaa omia tehtäviä.

Mikä tekee Orklasta ainutlaatuisen yrityksen?

Meillä on aivan huipputyyppejä töissä ja henki todella loistava. Orklan vahva osaaminen tukee tekemistä, ja Orklan tahtotila olla jatkuvasti ajanhermolla ja kehittyä antaa loistavat lähtökohdat tulevaisuutta silmällä pitäen. Meillä pidetään todella hienosti huolta jokaisesta työtekijästä, ja koen, että tekemääni työtä arvostetaan. Myös työsuhde-edut ovat mallillaan, mikä kertoo siitä, että meillä halutaan vaalia pitkiä työuria.

Mikä on suosikkituotteesi ja miksi?

Meillä on niin valtava valikoima tuotteita, että on todella vaikeaa nostaa yhtä tuotetta. Mutta, jos nyt pitää valita yksi huippubrändi, niin voisin sanoa P20-aurinkorasvat. Ne ovat todella laadukkaita, imeytyvät nopeasti ja antavat pitkän suojan (tämä on moneen kertaan todettu viime kesänä golf kentällä!)