Ida-Toivonen-scaled-aspect-ratio-16-9

Ida Toivonen – Business Controller

Millainen tausta sinulla on?

Olen tullut Orklalle melko suoraan koulun penkiltä, nimittäin valmistuin 2016 kauppatieteiden maisteriksi ja ehdin sen jälkeen olla puolentoista vuoden aikana Keskolla ja KPMG:llä hommissa. Aloitin Orklalla loppuvuodesta 2017 Junior Controllerina, enkä tuota ennen ollut juuri kuullut Orklasta. Huomioni kiinnittyi kuitenkin työpaikkailmoituksessa tuttuihin brändeihin ja mielenkiintoiseen tehtävänkuvaan, joten päätin hakea tehtävää ja onneksi niin tein!

Mikä on nykyinen roolisi?

Nykyisin toimin Business Controllerina Orkla Care Finlandissa ja lisäksi hoidan Baltian osalta Finance managerin tehtävää. Roolissani pääsen tekemään monipuolisesti etenkin sisäisen raportoinnin hommia, sekä konserniin päin että oman organisaation sisällä. Parasta onkin, kun saa tukea meidän kasvavaa liiketoimintaa ja auttaa muuta organisaatiota lukujen kanssa. Näissä hommissa oppii myös uutta jatkuvasti ja pääsee kehittämään omaa osaamista.

Mikä meillä työskentelyssä on mielestäsi parasta?

Orklalla ehdottomasti parasta on henkilöstöstä huolehtiminen ja työilmapiiri. Uskallan väittää, että monessakaan paikassa ei ole näin hyvät työsuhde-edut, ihan työterveyshuollon kattavuudesta firman yhteisiin illanviettoihin asti. Tämä kaikki vaikuttaa fiilikseen ja viihtyvyyteen positiivisesti, mikä taas korreloi varmasti Orklan menestyksen kanssa.

Mikä tekee Orklasta ainutlaatuisen yrityksen?

Yrityskulttuuri ja työyhteisö – meillä kaikki ovat samanarvoisia ja teemme yhdessä töitä tavoitteidemme eteen. Tätä tukee myös edellä mainitsemani henkilöstöpolitiikka, kun työtekijöitä arvostetaan ja heidän hyvinvointiinsa panostetaan.

Mikä on suosikkituotteesi ja miksi?

Monet Orklan tuotteet ovat arjessani mukana päivittäin ja onkin aika vaikea nimetä vain yhtä suosikkia. Valitsen nyt kuitenkin Erittäin Hieno Suomalainen Hellä-sarjan shampoon ja hoitoaineen, sillä nämä tuotteet ovat yllättäneet minut laadullaan, enkä enää vaihtaisi näistä pois. Hoitoaine silottaa hiukset upeasti, enkä olisikaan aiemmin uskonut, että päivittäistavarakaupasta löytyisi näin hyvää hoitoainetta.