Asiantuntijat

Tarjoamme työpaikkoja koko toimitusketjussa tuotannosta kuluttajaan. Meillä on laaja valikoima uramahdollisuuksia ja haluamme kehittää Orklaa yhdessä lahjakkaiden ja motivoituneiden ihmisten kanssa. Kokemuksesi, tietosi ja taustasi ovat meille tärkeitä ja voivat auttaa meitä kehittymään oikeaan suuntaan. Toivomme, että Orkla toimii myös sinulle kotina kasvaa ja kehittyä, jonka takia tarjoamme työntekijöillemme lukuisia työsuhde-etuuksia sekä aktiviteetteja.

Osaamisen kehittäminen

Organisaatiokulttuurimme kannustaa työntekijöitä haastamaan itsensä ja kollegansa, jonka takia uskommekin että paras oppiminen tapahtuu työssä. Oppimisen edistämiseksi olemme keskittyneet tiedon oikeaoppiseen jakamiseen, hyvään palautekulttuuriin sekä osaamisen ja johtamisen kehittämiseen. Meillä on myös useita sisäisiä oppimismahdollisuuksia koulutusten ja kurssien muodossa.

 

Home to Grow – linkki

Innovaatiot

Uuden teknologian, kasvaneen kilpailutilanteen sekä vanhojen että uusien tuttavuuksien odotukset luovat pohjaa suurille muutoksille. Nämä muutokset mahdollistavat tuotteidenmme ja liiketoimintamme jatkuvan kehityksen seuraavien vuosien aikana.

Innovaatiot nousevat arvoonsa uusien ideoiden, suorituskyvyn ja reaktionopeuden, sekä uusien tuotteiden ja muutosten kehittämisen aikana. Tarkoituksemme on työskenellä järjestelmällisesti, jotta voimme saavuttaa parhaan mahdollisen laadun ja toteuksen niillä välineillä jotka meillä on käytössä.

Monimuotoisuus ja tasa-arvo

Monimuotoisuus on välttämätön ja tärkeä osa jokapäivästä toimintaamme.  Merkittävänä kansainvälisenä työmarkkinatoimijana meillä on suuri sosiaalinen vastuu toimia yhtäläisten mahdollisuuksien ja monimuotoisuuden edistämiseksi organisaation kaikilla osa-alueilla.

Syrjintä? 0 toleranssi

–> tämä home to growhun? Tai johonkin liittyen kehitykseen?