WC Kukka logo

WC Kukka

WC Kukka raikastaa, puhdistaa ja tuoksuu

Suomen suosituin WC:n puhdistusperhe on WC Kukka, johon kuuluvat  WC-raikastimet ja WC:n puhdistajat.  WC Kukka on lupaus puhtaudesta, raikkaasta tuoksusta ja tehokkuudesta.

WC Kukka -raikastimet

Tutut WC Kukka -raikastimet puhdistavat wc-allasta ja antavat raikkaan tuoksun jokaisella huuhtelukerralla. WC Kukka -raikastin on riittoisa ja kestää kotikäytössä useita viikkoja.

Sarjaan kuuluu laaja valikoima eri tuoksuisia wc-raikastimia, joista jokainen voi löytää oman suosikkinsa. Monien suomalaisten suosikit ovat Mänty ja Sininen huuhtelu, joka värjää veden siniseksi.

Raikkaiden kukkais- ja hedelmätuoksujen ystäviä puolestaan miellyttää Sireeni, Kesähedelmät tai Raikas omena. Jääkukka puolestaan sisältää aktiivihappea ja on pakattu hileiseen siniseen ripustimeen. WC Kukka raikastimia myydään yksittäin sekä kätevinä tuplapakkauksina päivittäistavarakaupoissa. Uusimmat sisustusmaailmasta tutut raikkaat tuoksut Puuvillakukka ja Sitruunaruoho ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Raikastimen käyttö on helppoa. Kiinnitä WC Kukka altaan reunaan. Raikastajan suojakalvo liukenee ensimmäisellä huuhtelukerralla. WC Kukka raikastaa nopeasti antaen pitkäkestoisen ja miellyttävän tuoksun jokaisella puhdistuskerralla. Kaikissa WC Kukka- raikastimissa on ennaltaehkäisevä koostumus kalkkia vastaan ja ne puhdistavat wc-altaan tehokkaasti.

3in1-raikastimet antavat pitkäkestoisempaa tuoksua, sillä ne toimivat myös ilmanraikastimina huuhtelujen välillä. Tuoksuina  hedelmäinen Tropiikki, raikas Greippi ja kesäinen Juhannuskoivu. Myös WC Kukka Drop-In Apilankukka ja Granaattiomena raikastimet toimivat ilmanraikastimena. Yhdessä Drop-In -pakkauksessa on kaksi vaihtopalaa, jotka on helppo vain sujauttaa tyhjään raikastinkoriin edellisen raikastinpalan kuluttua loppuun.

WC Kukka -puhdistusaineet

Puhdista wc-allas kerran viikossa WC Kukka WC-puhdistajalla. Nestemäinen WC:n puhdistaja on tehokas ja edullinen. Lisäksi kaikki WC Kukka -puhdistusaineet ovat saaneet ympäristöystävällisyydestä kertovan Joutsenmerkin. Pulloissa on käytännöllinen kaatonokka ja neljä miellyttävää tuoksuvaihtoehtoa, Merenraikas, Männyntuoksu, Greippi ja Raikas omena.

 

 

Sininen huuhtelu
Sininen huuhtelu

WC Kukka -raikastimet

Tuoksuina:

Puuvillankukka, Laventeli, Jääkukka, Sireeni, Apilankukka
Sitruunaruoho, Mänty,
Kesähedelmä, Eucalyptus, Lime, Raikas omena,
Sininen huuhtelu

 

 

 

Wc kukka raikastimet
Wc kukka raikastimet

3-In-1 ja Drop-In WC Kukka -raikastimet

3-In-1 ja Drop-In -raikastimet toimivat myös ilmanraikastimina huuhtelujen välillä ja antavat pitkäkestoisempaa tuoksua.

Tuoksuina:  hedelmäinen Tropiikki, raikas Greippi, kesäinen Juhannuskoivu. Apilankukka ja Granaattiomena.

WC kukka puhdistaja
WC kukka puhdistaja

WC Kukka -puhdistusaineet

Tuoksuina:

Männyntuoksu, Merenraikas, Raikas omena ja Greippi.