Savett puhdistuspyyhkeet logo

Savett

Savett-kosteuspyyhkeet puhdistautumiseen

Autossa ja veneessä, ja kierrämme paljon erilaisissa tapahtumissa. Missä ikinä olemmekaan, haluamme myös syödä ja juoda siellä. Samanaikaisesti tietoisuutemme on lisääntynyt ja olemme entistä valikoivampia tuotteiden suhteen. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä tärkeää tuntea oloaan puhtaaksi ja raikkaaksi kaikissa tilanteissa. Savett tuotiin markkinoille yhdysvaltalaisen tuotteen pohjalta vuonna 1962. Vuosien myötä Savettista on muodostunut pohjoismaissa kosteuspyyhkeiden synonyymi.

Käytännöllinen ratkaisu

Savett-puhdistuspyyhkeet on täydellinen ratkaisu, kun haluat raikkaan olon nopeasti. Savett on kätevä ottaa mukaan vaikkapa laukkuun, autoon, veneeseen, retkelle tai rannalle. Mietouden ansiosta tuotteita voivat käyttää kaikki perheenjäsenet, ja laajasta valikoimasta löytyy sopiva Savett tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Savett-kosteuspyyhkeet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja niiden pH-arvo on sama kuin ihon. Ne eivät ainoastaan puhdista ihoa vaan myös kosteuttavat ja hoitavat sitä. Savett erottuu edukseen muista kosteuspyyhkeistä muun muassa hyvien tuoksujen ja mietouden ansiosta. Kaikki Savett-kosteuspyyhkeet ovat pehmeitä ja tuntuvat miellyttäviltä iholla. Käytännölliset yksittäispakkaukset on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun tai lisätä vaikkapa juhlakattaukseen. Muutamista kosteuspyyhkeistä on saatavana lisäksi esimerkiksi lapsiperheille sopivia suurempia täyttöpakkauksia.

 

Nyt myös käsidesi!

Ainesosat:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Chlorhexidine Digluconate

Ainesosat:

Alcohol Denat., Aqua, Isopropyl Alcohol – Ammonium Acryloyldimethylthaurate/VP Copolymer , Glycerin, C12-13 Alkyl Lactate, Betaine