P20 aurinkosuoja aurinkorasva logo

P20

P20 – pitkäkestoinen aurinkosuoja

Voit olla auringossa turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuotteesi on luotettava. Luotettava aurinkorasva kestää vettä ja pysyy iholla kauan. Se suojaa luotettavasti UVB-säteiltä ja mahdollisimman tehokkaasti UVA-säteiltä. P20 on tätä kaikkea – todistetusti. Lisäksi sitä on kätevä käyttää, koska kevyen koostumuksensa ansiosta se leviää iholle helposti. Pitkäkestoinen aurinkovoide tarjoaa sinulle ja perheellesi nautinnollisia ja turvallisia hetkiä auringossa.

Jopa 10 tunnin suoja

P20 sisältää fotostabiileja (valoa kestäviä) UVA- ja UVB-suodattimia, joten suoja on laajaspektrinen. Suojavaikutus kestää todistetusti jopa 10 tuntia, kunhan tuote levitetään oikein eikä ihoa jää suojaamatta. Vaikka sinulla olisi herkkä iho, voit tämän aurinkosuojan ansiosta nauttia auringosta rauhallisin mielin.

Korkea UV -suoja

P20-tuotteet antavat luotettavan UVB-suojan ja erittäin hyvän UVA-suojan. Ihosi saa suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20-tuotteiden UVA-suojaustaso ylittää nykyiset EU-suositukset: niillä on korkeimman tason eli 5 tähden luokitus*.*SPF 50 -tuotteen luokitus on 4 tähteä.

 

Erittäin vedenkestävä

Vedessä vilvoittelu kuuluu kesään! P20 sopii koko perheelle rannalla ja uima-altaalla, sillä sen suojaustaso on ennallaan, vaikka uimassa olisi käyty jo neljästi 20 minuuttia kerrallaan. Vedenkestävyys on todettu tutkimuksissa, ja P20 on saanut Euroopan korkeimman vedenkestävyysluokituksen aurinkosuojatuotteille.

Kevyt geelikoostumus sopii koko perheelle

Valkoinen, paksu aurinkorasva tuntuu tahmealta ja jättää iholle raitoja. P20 on erilainen. Läpikuultava ja kevyt tuote on helppo levittää iholle. Se myös imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä. P20-tuotesarjan turvallisuusarvioinnin mukaan tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. Kaikki ainesosat ovat kosmetiikassa yleisesti käytettäviä, eivätkä tuotteet sisällä lisättyjä hajusteita.