P20 aurinkosuoja aurinkorasva logo

P20

NAUTI AURINGOSTA RAUHALLISIN MIELIN!

Voit olla auringossa turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuotteesi on luotettava. Luotettava aurinkovoide kestää vettä ja pysyy iholla kauan. Se suojaa luotettavasti UVB-säteiltä ja mahdollisimman tehokkaasti UVA-säteiltä. P20 on tätä kaikkea – todistetusti. Lisäksi sitä on kätevä käyttää, koska kevyen koostumuksensa ansiosta se leviää iholle helposti. Pitkäkestoinen aurinkovoide tarjoaa sinulle ja perheellesi nautinnollisia ja turvallisia hetkiä auringossa.

Jopa 10 tunnin suoja

P20 sisältää fotostabiileja (valoa kestäviä) UVA- ja UVB-suodattimia, joten suoja on laajaspektrinen. Suojavaikutus kestää todistetusti jopa 10 tuntia, kunhan tuote levitetään oikein eikä ihoa jää suojaamatta. Vaikka sinulla olisi herkkä iho, voit tämän aurinkosuojan ansiosta nauttia auringosta rauhallisin mielin.

Korkea UV -suoja

P20-tuotteet antavat luotettavan UVB-suojan ja erittäin hyvän UVA-suojan. Ihosi saa suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20-tuotteiden UVA-suojaustaso ylittää nykyiset EU-suositukset: niillä on korkeimman tason eli 5 tähden luokitus*.*SPF 50 -tuotteen luokitus on 4 tähteä.

 

Erittäin vedenkestävä

Vedessä vilvoittelu kuuluu kesään! P20 sopii koko perheelle rannalla ja uima-altaalla, sillä sen suojaustaso on ennallaan, vaikka uimassa olisi käyty jo neljästi 20 minuuttia kerrallaan. Vedenkestävyys on todettu tutkimuksissa, ja P20 on saanut Euroopan korkeimman vedenkestävyysluokituksen aurinkosuojatuotteille.

Kevyt geelikoostumus sopii koko perheelle

Valkoinen, paksu aurinkorasva tuntuu tahmealta ja jättää iholle raitoja. P20 on erilainen. Läpikuultava ja kevyt tuote on helppo levittää iholle. Se myös imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä. P20-tuotesarjan turvallisuusarvioinnin mukaan tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. Kaikki ainesosat ovat kosmetiikassa yleisesti käytettäviä, eivätkä tuotteet sisällä lisättyjä hajusteita.

P20 TUOTTEET

Tinkimätön suoja aurinkoon

Kukapa ei viihtyisi auringossa? Paisteesta voi nauttia turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuote on laadussaan tinkimätön. Claus Riemann kehitti P20-aurinkosuojan vuonna 1979.

P20 on suojannut auringon haitoilta jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Riemann on säilyttänyt P20-tuotteiden alkuperäisen tavoitteen: haluamme suojata ihmisiä auringolta tarjoamalla yhden markkinoiden parhaista aurinkorasvoista.

P20-tuoteperheessä on kaikille sopiva vaihtoehto. Tuotemuodot ovat spray (pumppusuihke) Face – kasvojen iholle kehitetty voidemainen creme, sekä Kids 50+ – erittäin korkean suojakertoimen omaana aurinkovoide lapsille ja herkälle iholle. Suojakertoimet ovat SPF 30 ja SPF 50.

Kaikille ihotyypeille löytyy sopiva tuote. Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen, olipa ihosi tumma tai vaalea. Tuotteemme sopivat erittäin hyvin lapsille.

Huom. Suositus on yleisohje. Jokaisen iho on yksilöllinen. Tunne oman ihosi ruskettumis- ja palamisherkkyys. Testaa tuotteita ensin turvallisesti: ole auringossa vain lyhyen aikaa, jotta et pala.

SPF 100ml SUIHKEET

10 TUNNIN SUOJA JOKA PYSYY!

SPF 30 antaa korkean suojan ja SPF 50 erittäin korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteilyltä.

SPF 30 aurinkosuojaa suositellaan vaalealle tai erittäin vaalealle iholle (ihotyypit 1-2) tai iholle, joka tarvitsee erityisen hyvän suojan. Ja SPF 50 aurinkosuojaa suositellaan erittäin vaalealle tai punertavalle, erittäin herkälle tai ei lainkaan ruskettuvalle iholle (ihotyyppi 1-2).

Korkea suojakerroin ei estä ruskettumista. Rusketus tulee näkyviin muutaman päivän kuluttua auringonotosta ja on pitkäkestoinen.

KIDS SPF 50+

AURINKOVOIDE LAPSILLE

Lasten aurinkoherkälle iholle kehitetty aurinkosuoja hellävaraisella voidemaisella koostumuksella. Se on luokkansa johtava tuote jopa 10 tunnin suojauksellaan ja jopa 3 tunnin vedenkestävyydellään. P20 KIDS ei sisällä lisättyjä hajusteita, on dermatologisesti testattu, allergiasertifioitu ja antaa erittäin korkealle luokitellun UVA-suojan.

Suosittelemme lapsille aina korkean suojan aurinkosuojia.

Tärkeää on myös suojata lapsesi hatulla, vaatteilla ja aurinkolaseilla. Pidä vauvat ja lapset pois suorasta auringonpaisteesta.

Levitä runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altisumista, sillä aurinkosuojan vähäinen käyttö heikentää suojausta merkittävästi. Yleinen suositus on lisätä aurinkosuojaa säännöllisesti. P20 Aurinkosuoja lapsille on suunniteltu pysymään iholla pidempään kuin aurinkosuojat keskimäärin. Mikäli aurinkosuoja lähtee pois iholta esimerkiksi pyyhkeellä kuivaamisen, kontaktiurheilulajien tai rantaleikkien jälkeen, levitä sitä uudelleen.

SPF 30 FACE

P20 FACE SPF 30 on erityisesti kasvoille kehitetty aurinkosuoja kevyellä voidemaisella koostumuksella. Se suojaa kasvojasi UV-vaurioilta ja ennenaikaisilta auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä. P20 FACE SPF 30 aurinkovoide antaa sinulle luotettavan UVB-suojan ja korkeimman UVA-suojan, mitä voit aurinkosuojalta saada.

Aurinkosuojakerroin 30 on suositeltava ihotyypille, jonka iho on vaalea ja tarvitsee korkean suojan auringolta eli ihotyypeille 1-2.

Ainesosat

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, PPG-15 Stearyl Ether, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cyclopentasiloxane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Hydroxypropylcellulose.

Alcohol Denat., Butyloctyl Salicylate, Homosalate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, PPG-15 Stearyl Ether, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cyclopentasiloxane, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer.

Aqua, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Butyloctyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Phenoxyethyl Caprylate, Canola oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated vegetable oil, Potassium Cetyl Phosphate, Silica, Glycerin, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Hydrogenated ethylhexyl olivate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Cetearyl Alcohol, VP/Acrylates/ Lauryl Methacrylate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Decyl Glucoside, Hydrogenated olive oil unsaponifiables, Xylitylglucoside, Caprylyl Glycol, Anhydroxylitol, Disodium EDTA, Benzoic acid, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Pentylene Glycol, Xylitol, Glucose, Phenoxyethanol, Dehydroacetic acid, Sodium Hydroxide, Citric acid.

Aqua, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Homosalate, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Undecane, C8-22 Alkyl Acrylates/Methacrylic Acid Crosspolymer, Diethylhexyl Butamido Triazone, Tridecane, Phenoxyethanol, Propyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Benzoic Acid, Squalane, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.