Maxim urheiluravinteet logo

Maxim

Maxim urheiluravinteet täydentää suoritusta

Maxim urheiluravinteet tarjoaa täydellisen valikoiman urheiluravinteita niin kuntoiljalle kuin ammattilaisurheilijalle. Sarjasta löytyy mm. urheilujuoma, energiapatukoita, energiageelejä sekä proteiinipatukoita. Uusin lanseeraus on raikas aminohappopitoinen BCAA- treenijuoma

Maxim on ensimmäinen Euroopassa lanserattu urheiluravinnesarja, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen. Maximin tuotteet soveltuvat mainiosti niin huippu-urheiljalle kuin kuntoilijallekin. Kaikki Maximin tuotteet ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä viimeisimmän tutkimustiedon ja markkinatrendien perusteella. Monet uudet tuotteemme pohjautuvat huippu-urheilijoilta saatuun palautteeseen ja kokemukseen. Pienilläkin parannuksilla on merkitystä, kun on kyse sekunneista!

Tuotteita on saatavilla eri muodoissa, jauheina, valmisjuomina, geeleinä ja patukoina. Tuotemuodosta huolimatta kiinnitämme erityistä huomiota aina oikeaan koostumukseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tietysti makuun.

Jokainen Maxim-tuote käy läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, jonka ansiosta voimme taata, ettei yksikään tuotteemme sisällä mitään urheilussa kielletyksi luokiteltavia ainesosia.

Maximin ainutlaatuinen historia

Maxim urheiluravinteet perusti vuonna 1991 ammattipyöräilijä Steve Jennings. Ensimmäinen Maxim-tuote oli urheilijoiden keskuudessa nopeasti suosiota kerännyt energiaravinnejauhe, joka nykyään tunnetaan nimellä Maxim Carbo Loader. Todellisen potin räjäytti kuitenkin kreatiini, jonka Maxim lanseerasi Ergomax- nimisenä ensimmäisenä maailmassa vuonna 1992.

Instagram module failed. Access token invalid.

Maxim Sports Instagramissa