Lumme pyykinpesuaine logo

Lumme

Ympäristötietoiset Lumme-puhdistusaineet

 

Lumme on osana huolehtimassa puhtaammasta ympäristöstä. Lumme-tuotteet on aina valmistettu ilman fosfaatteja ja muita vesistöjä haittaavia ainesosia.

Lumme-pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet on pakattu kätevään pussiin, jonka valmistamiseen käytetään vähemmän muovia ja jonka kuljettamiseen tarvitaan vähemmän energiaa. Joutsenmerkki takaa Lumme-tuotteiden ympäristötietoisuuden.

Lumme kodinpuhdistussuihkeet valmistetaan tehtaalla, joka toimii 100% tuulivoimalla eli uusiutuvalla energialla. Kodinpuhdistussuihkeiden pullot ovat valmistettu täysin kierrätetystä muovista.

Lumme kosteat puhdistusliinat tekevät päivittäisestä keittiön, kylpyhuoneen ja lattioiden puhdistuksesta helppoa, nopeaa ja hygieenistä. 100% uusiutuvasta materiaalista valmistetut puhdistusliinat tuoksuvat miedosti metsälle, merelle tai sitruunalle. Puhdistusliinat ovat ympäristömerkittyjä ja niissä on Bra Miljöval -merkki.

Lumme-tuoteperheeseen kuuluvat myös Konetiskitabletti sekä Tahranpoistaja. Lumme Konetiskitabletti ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Se on täysin kasvipohjainen ja kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Joutsenmerkitty Lumme Tahranpoistaja hyökkää tehokkaasti tahraan ja poistaa sen vaatteista kangasta vahingoittamatta ilman valkaisuaineita.

 

Lumme – Puhtaita tekoja joka päivä.

 

Lumme Facebookissa @Lumme

ja Instagramissa @Lumme_puhdistus

 

Käyttöturvallisuustiedotteet tuotekohtaisesti – lumme.fi