Lumme pyykinpesuaine logo

Lumme

Ympäristötietoiset Lumme-pesuaineet

Lumme on osana huolehtimassa puhtaammasta ympäristöstä. Lumme- tuotteet valmistetaan ilman fosfaatteja ja muita vesistöjä haittaavia ainesosia. Tuotteet valmistetaan Norjassa, ja lyhyiden kuljetusmatkojen ansiosta myös hiilidioksidipäästöt ja tuotteen hiilijalanjälki pysyvät pieninä.

Pussiin pakattu pesuaine säästää muovia

Lumme-pyykinpesuaineet on pakattu kätevään pussiin, jonka valmistamiseen käytetään vähemmän muovia ja jonka kuljettamiseen tarvitaan vähemmän energiaa. Lumme-tuotteet ovat saaneet ympäristömerkin riippumattomalta taholta. Pohjoismainen Ympäristömerkki, Joutsenmerkki, takaa Lumme-tuotteiden ympäristötietoisuuden. Joutsenmerkkiä ei myönnetä pyykinpesuaineelle, mikäli se ei ole yhtä tehokas kuin vastaava joutsenmerkitön tuote. Joutsenmerkki kertoo siis paitsi ympäristön huomioimisesta myös pyykinpesuaineen tehokkuudesta.

Lumme Kirjopyykki Sensitive -pulveri on varustettu Bra miljöval -merkillä. Hyvä Ympäristövalinta (Bra Miljöval) on Ruotsin luonnonsuojeluliiton myöntämä ympäristömerkki, joka on myönnetty jo sadoille tuotteille ja palveluille, joista osaa myydään myös Suomessa. Ruotsin Luonnonsuojeluliitto pitää merkkiään maailman vaikeimmin saatavana ympäristömerkkinä.

Lumme -pesuaineiden avulla voit tehdä puhtaita tekoja joka päivä.

 

Käyttöturvallisuustiedotteet

Pyykinpesuaineet:

Lumme Kirjopyykki

Lumme Valkopyykki

Lumme Kirjopyykki Sensitive

Lumme Kirjopyykki Pioni

Lumme Kirjopyykki Metsä

Puhdistussuihkeet:

Lumme Yleispuhdistusaine

Lumme Keittiö Puhdistussuihke

Lumme Kylpyhuone Puhdistussuihke

Puhdistusliinat:

Lumme Keittiö Puhdistusliinat

Lumme Lattia Puhdistusliinat

Lumme WC&Kylpyhuone Puhdistusliinat