L300 ihonhoito logo

L300

L300 ihonhoitotuotteet säilyttävät ihon kosteustasapainon

L300 ihonhoitosarja perustuu ruotsalaiseen lääketieteelliseen löytöön ja tuotteissa käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. L300 – tuotteet auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainonsa, mikä on erityisen tärkeää Pohjoismaiden ilmastossa, jossa iho saa kestää suuria lämpötilan muutoksia varsinkin talviaikaan, kun tullaan kylmästä ja tuulisesta ulkoilmasta kuivaan sisäilmaan.

L300 tulee sanoista ”Läkemedelsprojekt 300” (Lääkeprojekti 300) ja ihonhoitosarjan tuotteet perustuvat dermatologi ja professori Gunnar Swanbeckin lääketieteelliseen löytöön.Hän yhdisti karbamidin ja suolan, ja huomasi niillä olevan myönteisiä vaikutuksia iholla. L300 tuotiin markkinoille vuonna 1980 ja sitä kutsuttiin ”lääketieteelliseksi löydöksi, josta tuli kauneusvoide”.

Nykyisissä L300-tuotteissa on myös muita ihon omia kosteutta sitovia aineita, joita esiintyy luonnostaan ihon pintakerroksessa. Sarjasta löytyy tuotteita kuivalle iholle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Tuotteet on saatavilla päivittäistavarakaupoista.

L300 Facebookissa @L300FI