Jordan hammasharjat logo

Jordan

Jordan – suun terveydelle

Jordan on pohjoismainen suunhoidon asiantuntija, joka on huolehtinut hampaistamme jo vuodesta 1927 alkaen. Jordan-sarjan laajassa valikoimassa on laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka on suunniteltu pitämään hampaat terveinä jo ensimmäisestä hampaasta lähtien. Jordan haluaa tehdä hammashoitorutiinista mahdollisimman mutkatonta – yhdistämällä erinomaiset toiminnot tyylikkäisiin malleihin.

Tavoite on antaa ihmisille mahdollisuus pitää hampaat terveinä ja hyvinvoivina läpi elämän. Jordanin valikoimasta löydät tuotteita, jotka on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiisi, mieltymyksiisi ja tottumuksiisi. Jordanin valikoimasta löydät sopivan tuotteen itsellesi ja perheellesi. Tutustu tuotevalikoimaan tarkemmin täällä.

Asetamme korkeat vaatimukset tuotteillemme, mikä juontaa juurensa pohjoismaalaisesta luonteestamme. Jordan on myös palkittu hienoista designeistaan!

Jordan haluaa kehittää tuotteitaan yhä vastuullisemmaksi. Jordan Green Clean -sarja on suunniteltu sekä sinua että ympäristöä ajatellen.

 

Jordan Facebookissa @JordanSuomi