Bliw saippua logo

Bliw

Bliw on design-klassikko

Suomen ensimmäinen nestesaippua Bliw on pessyt suomalaisten käsiä jo 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi uusiutuneesta nestesaippuasarjasta löytyvät nyt pohjoisen luonnon parhaat kukkais- ja marjatuoksut. Ekologisuutta ja puhtaan pohjoismaisen ympäristön perinteitä vaaliva Bliw on ainoa saippuasarja Suomessa, jonka kaikki tuotteet ovat saaneet Joutsenmerkin.

Pohjoismaisen luonnon ihanimmat kukat ja marjat: valkovuokko, vanamo, ruiskaunokki, puna-apila & vadelma, poimulehti, mustikka, karpalo, karhunvatukka sekä metsäorvokki tuoksuvat ja näkyvät uusiutuneissa Bliw-nestesaippuasarjan kuplissa ja pumpuissa.

Raikkailla Bliw-uutuuksilla on ilo sisustaa kodin eri pesutiloja ja inspiroivista väreistä voi poimia kätevästi sävyt myös mattoon, pyyhkeisiin ja muihin kylpyhuoneen tuotteisiin. Kauniiden pakkausten herkulliset värit ja raikkaat pohjoisen luonnon tuoksut tekevät käsienpesusta nautinnon niin käsille kuin mielellekin kerta toisensa jälkeen.

Dermatologisesti testatut saippuat sisältävät kukkaisnektaria ja mineraaleja, jotka auttavat pitämään yllä ihon kosteustasapainoa. Bliwin täyteläinen vaahto on miellyttävän tuntuinen iholla ja saippua pesee kädet hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Bliw-nestesaippuoiden pH-arvo vaihtelee välillä 5,1–5,5.

Bliw-nestesaippua oli Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty käsisaippua, kun sarjan pumppu- ja täyttöpakkaukset saivat tunnuksen käyttöön vuonna 2009. Nyt myös Bliw-kuplat ovat saaneet Joutsenmerkin ja sarja onkin ainoa saippuasarja, jonka kaikki variantit täyttävät tiukennetut Joutsenmerkki-kriteerit. Joutsenmerkki kertoo, että kyseessä on laadukas ja tehokas tuote, jonka raaka-aineet ovat mahdollisimman ystävällisiä ympäristölle ja terveydelle. Lue lisää Joutsenmerkistä eli ympäristömerkistä. Bliw-saippuoiden tensidit ovat biohajoavia.

Bliw sensitive
Bliw sensitive

Uutuus - hajusteeton Bliw Sensitive

Joutsenmerkitty Bliw Sensitive sekä pumppupullossa että täyttöpussina

Hajusteettomat Bliw Sensitive -tuotteet on tarkoitettu herkälle iholle päivittäiseen käyttöön ja ne on kehitetty yhteityössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.