Bliw saippua logo

Bliw

Bliw on turvallinen klassikko

Suomen ensimmäinen nestesaippua Bliw on pessyt suomalaisten käsiä jo yli 50 vuotta. Nestesaippuasarjasta löytyvät pohjoisen luonnon parhaat kukkais- ja marjatuoksut. Ekologisuutta ja puhtaan pohjoismaisen ympäristön perinteitä vaaliva Bliw oli ensimmäinen saippuasarja Suomessa, jolle myönnettiin Joutsenmerkki.

Dermatologisesti testatut saippuat sisältävät kukkaisnektaria ja mineraaleja, jotka auttavat pitämään yllä ihon kosteustasapainoa. Bliwin täyteläinen vaahto on miellyttävän tuntuinen iholla ja saippua pesee kädet hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Bliw-nestesaippuoiden pH-arvo vaihtelee välillä 5,1–5,5.

Käsien pesu

Käsien pesu on tehokas tapa pitää huolta käsihygienistä ja sitä kautta pysyä terveenä. Huolellinen käsien pesu poistaa jopa 90% bakteereista.

Näin peset kädet oikeaoppisesti:

  • Avaa hana
  • Kastele kädet
  • Ota käsiin nestesaippuaa
  • Hiero kämmeniä yhteen noin 20 sekuntia
  • Pese huolellisesti myös kämmenien selkäpuolet, sivustat, ranteet, sormien välit sekä kynsien ja sormuksien alustat
  • Huuhtele kädet puhtaiksi
  • Kuivaa kädet huolellisesti puhtaaseen kertakäyttöiseen käsipyyhkeeseen tai kangaspyyhkeeseen
  • Sulje hana siten, että suojaat puhtaita käsiä esimerkiksi käsipyyhkeellä
Bliw sensitive
Bliw sensitive

Hajusteeton Bliw Sensitive

Hajusteettomat Bliw Sensitive -tuotteet on tarkoitettu herkälle iholle päivittäiseen käyttöön ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Bliw Keittiö -nestesaippua

Bliw Keittiö -nestesaippua poistaa ruoanlaiton yhteydessä käsiin jääviä hajuja (esim. kala ja sipuli) sekä rasvaa, jättäen kädet puhtaiksi ja raikkaan tuoksuisiksi. Saippuassa on raikas villitimjamin ja limen tuoksu.

Pohjoismaiset miedot tuoksut

Pohjoismaisen luonnon ihanimmat puut, kukat ja marjat: mustikka, metsämansikka, tyrni, valkovuokko, kanerva, puna-apila & vadelma, poimulehti, mänty ja kehäkukka tuoksuvat ja näkyvät Bliw-nestesaippuasarjan pumpuissa ja täyttöpusseissa.

Inspiroidu väreistä

Raikkailla Bliw-uutuuksilla on ilo sisustaa kodin eri pesutiloja ja inspiroivista väreistä voi poimia kätevästi sävyt myös mattoon, pyyhkeisiin ja muihin kylpyhuoneen tuotteisiin. Kauniiden pakkausten herkulliset värit ja raikkaat pohjoisen luonnon tuoksut tekevät käsienpesusta nautinnon niin käsille kuin mielellekin kerta toisensa jälkeen.

Ympäristöystävällisyys

Bliw-nestesaippua oli Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty käsisaippua, kun sarjan pumppu- ja täyttöpakkaukset saivat tunnuksen käyttöön vuonna 2009. Joutsenmerkki kertoo, että kyseessä on laadukas ja tehokas tuote, jonka raaka-aineet ovat mahdollisimman ystävällisiä ympäristölle ja terveydelle. Lue lisää Joutsenmerkistä eli ympäristömerkistä. Bliw-saippuoiden tensidit ovat biohajoavia.