Bio-oil logo

Bio-Oil

Bio-Oil – miljoonien naisten kauneussalaisuus

Bio-Oil® ihonhoitoöljy on maailman johtava tuote arpien ja raskausarpien hoitoon. Se auttaa myös vähentämään ihon sävymuutosten näkymistä, parantaa juonteiden ja ryppyjen rakennetta, sävyä sekä ulkonäköä sekä kosteuttaa kuivaa ihoa. Bio-Oil sopii kuitenkin myös moneen muuhun kauneuden- ja ihonhoitoon kuten meikin alle tai kuiville kynsinauhoille. Se kosteuttaa tehokkaasti sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa esimerkiksi auringonoton jälkeen.

Raskausarpien, toiselta nimeltään venymäarpien, muodostus on yksilöllistä. Kun keho laajenee nopeammin kuin sitä peittävä iho, iho repeytyy ja siihen muodostuu arpia. Tällaiset arvet näkyvät ihon pinnalla raskausarpina. Raskausarpien kehittymisen todennäköisyys vaihtelee ihotyypin, rodun, iän, ruokavalion ja ihon kosteustasapainon mukaan. Raskausarville altistavia tekijöitä ovat raskaus, kehonrakennus, nuoruusiän kasvupyrähdykset sekä nopea painonnousu. Hieromalla Bio-oilia säännöllisesti arville, voit parantaa niiden ulkonäköä ja tasoittaa ihon värisävyn eroja.

Öljypohjainen Bio-Oil sisältää luonnollisia kasviuutteita muun muassa laventelista, kehäkukasta, rosmariinista ja kamomillasta sekä ihon hyvinvointia tukevia A- ja E-vitamiineja. Se sisältää mullistavan PurCellin Oil™ -ainesosan, joka tekee Bio-Oilin koostumuksen kevyeksi ja rasvattoman tuntuiseksi ja varmistaa, että vitamiinien ja kasviuutteiden hyödylliset ainesosat pääsevät imeytymään. Bio-Oilin teho on dokumentoitu kymmenissä tutkimuksissa, joista voi lukea lisää täältä.

Bio-oil Facebookissa @BiooilSuomi
ja Instagramissa @BiooilSuomi