Bliw_tuotteet_banneri-aspect-ratio-16-9

Bliw

Käsien pesu

Käsien pesu on tehokas tapa pitää huolta käsihygieniasta ja sitä kautta pysyä terveenä. Huolellinen käsien pesu poistaa jopa 90 % bakteereista.

 

Näin peset kädet oikeaoppisesti:

  • Avaa hana
  • Kastele kädet
  • Ota käsiin nestesaippuaa
  • Hiero kämmeniä yhteen noin 20 sekuntia
    Pese huolellisesti myös kämmenien selkäpuolet, sivustat, ranteet, sormien välit sekä kynsien ja sormuksien alustat
  • Huuhtele kädet puhtaiksi
  • Kuivaa kädet huolellisesti puhtaaseen kertakäyttöiseen käsipyyhkeeseen tai kangaspyyhkeeseen
  • Sulje hana siten, että suojaat puhtaita käsiä esimerkiksi käsipyyhkeellä

Bliw-tuotteiden perusta

Pohjoismaiset miedot tuoksut
Pohjoismaisen luonnon ihanimmat puut, kukat ja marjat: mustikka, metsämansikka, tyrni, puna-apila & vadelma, omenankukka, mustaselja-raparperi, mänty ja kehäkukka tuoksuvat ja näkyvät Bliw-nestesaippuasarjan pumpuissa ja täyttöpusseissa.

Inspiroidu väreistä
Raikkailla Bliw-uutuuksilla on ilo sisustaa kodin eri pesutiloja ja inspiroivista väreistä voi poimia kätevästi sävyt myös mattoon, pyyhkeisiin ja muihin kylpyhuoneen tuotteisiin. Kauniiden pakkausten herkulliset värit ja raikkaat pohjoisen luonnon tuoksut tekevät käsienpesusta nautinnon niin käsille kuin mielellekin kerta toisensa jälkeen.

Ympäristöystävällisyys
Bliw-nestesaippua oli Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty käsisaippua, kun sarjan pumppu- ja täyttöpakkaukset saivat tunnuksen käyttöön vuonna 2009. Joutsenmerkki kertoo, että kyseessä on laadukas ja tehokas tuote, jonka raaka-aineet ovat mahdollisimman ystävällisiä ympäristölle ja terveydelle. Lue lisää Joutsenmerkistä eli ympäristömerkistä. Bliw-saippuoiden tensidit ovat biohajoavia.”

 

Hajusteeton Bliw Sensitive

Hajusteettomat Bliw Sensitive -tuotteet on tarkoitettu herkälle iholle päivittäiseen käyttöön ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Bliw Keittiö -nestesaippua

Bliw Keittiö -nestesaippua poistaa ruoanlaiton yhteydessä käsiin jääviä hajuja (esim. kala ja sipuli) sekä rasvaa, jättäen kädet puhtaiksi ja raikkaan tuoksuisiksi. Saippuassa on raikas villitimjamin ja limen tuoksu.

Bliw Premium – saippuat ja suihkugeelit

Nordic Formula and Blend by Bliw on Pohjoismaissa kehitetty ja valmistettu premium-sarja käsien ja vartalon puhdistukseen. Tuotteissa yhdistyvät aistikkaat tuoksut, hemmotteleva pesukokemus sekä tyylikäs, pohjoismaiseen kotiin sopiva design. Saippuat ja suihkugeelit on valmistettu 90-prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista, ja pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätysmuovia. Tuotteilla on Vegan-merkki. Tuotesarjaan kuuluu kolme eri tuoksua: Bloom, Clean ja Forest.

Bliw_premium_tuotteet2-aspect-ratio-4-3