Bats_tuotteet_banneri2-aspect-ratio-16-9

Bats

Bats Creme on voidemainen antiperspirantti, joka sopii hyvin herkällekin iholle. Bats Creme on pakattu tuubiin, josta sitä on helppo levittää myös sormin, jolloin imeytyminen on erityisen nopeaa. Voidemaisuutensa ansiosta Bats Creme sopii estämään niin käsien, jalkojen kuin kainaloidenkin hikoilua.

Bats Roll-On Mild on tarkoitettu nimenomaan kainaloiden hikoilun estämiseen. Hajusteeton antiperspirantti ei peitä tai vääristä hajuveden tai partaveden tuoksua. Sarjaan kuuluu myös raikkaan tuoksuinen Bats Roll-On Women antiperspirantti naisille.

Bats Expert Original roll-on antiperspirantin ainutlaatuinen koostumus hillitsee hajuja, ja sen on kliinisesti todistettu antavan erittäin tehokkaan suojan hikoilua vastaan 3–5 päiväksi. Aktiivinen ihonhoitoyhdistelmä auttaa parantamaan ihon mukavuutta. Levitä illalla täysin kuivalle ja ehjälle iholle. Käsittelyä ei tarvitsee uusia aamulla. Hajusteeton.

Bats Expert Strong roll-on antiperspirantti antaa erittäin tehokkaan suojan joka kestää jopa viiden päivän ajan. Koostumus on kehitetty henkilöille, joilla hikoilu häiritsee päivittäisiä toimintoja. Se hillitsee hajuja ja antaa erittäin tehokkaan suojan hikoilua vastaan jopa viideksi päiväksi. Aktiivisen ainesosan pitkävaikutteinen teho on todistettu kliinisesti. Levitä illalla täysin kuivalle ja ehjälle iholle. Käsittelyä ei tarvitse uusia aamulla. Hajusteeton.