office_sweden_2-scaled-aspect-ratio-16-9

Asiantuntijaksi Orklalle

Haluamme kehittää yrityksiämme yhdessä lahjakkaiden ja motivoituneiden ihmisten kanssa. Kokemuksesi, tietosi ja taitosi ovat meille tärkeitä ja voivat auttaa meitä kehittymään oikeaan suuntaan.

Kuinka voin kehittyä Orklalla?

Orklan Suomen yrityksissä pääset oppimaan jatkuvasti uutta mielenkiintoisista brändeistä, markkinoista ja ihmisistä sekä toimintamme eri osista. Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuksia ja keinoja kehittää omaa tietotaitoaan ja hyödyntää osaamistaan positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi sekä omassa toiminnassamme että koko yhteiskunnassa.

Organisaatiokulttuurimme kannustaa työntekijöitä haastamaan sekä itseään että kollegoitaan, ja sen takia uskommekin, että paras oppiminen tapahtuu työn parissa. Oppimisen edistämiseksi olemme keskittyneet tiedon oikeaoppiseen jakamiseen, hyvään palautekulttuuriin sekä osaamisen ja johtamisen kehittämiseen. Panostamme lisäksi sisäisiin oppimismahdollisuuksiimme monipuolisten ja ajankohtaisten koulutusten ja kurssien muodossa.

Lue lisää Home to Grow – kulttuuristamme.

 

Monimuotoisuus

Me Orklalla haluamme kunnioittaa kaikkia ihmisiä ja olla hyvä työpaikka kaikille. Haluamme olla työpaikka, jossa voit olla oma itsesi, jossa voit kehittää itseäsi ja jossa pystyt vaikuttamaan työhösi ja ympäristöösi. Haluamme olla positiivisen muutoksen ajuri, niin työntekijöillemme, kuluttajillemme, asiakkaillemme kuin planeetallemmekin. Ja siinä me kaikki voimme tehdä osamme, joka päivä.

Allekirjoitimme vuonna 2019 YK:n sitoumuksen LGBTI-henkilöiden syrjinnän ehkäisemiseksi. Teemme töitä sen eteen, että jokainen voi olla Orklalla oma itsensä, kehittää itseään ja osaamistaan sekä edistää positiivista muutosta koko yhteiskunnan tasolla.

Tehtäviin hakeminen

Jokainen tehtävä on erilainen, eikä niihin siksi ole yhtä ja samanlaista profiilia. Etsimme ihmisiä, jotka ovat innokkaita oppimaan sekä valmiita menestymään kiireisessäkin ympäristössä. Toivomme myös, että olet valmis panostamaan työhösi kollegoidesi rinnalla, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme yhdessä.

Pidäthän silmällä avoimia paikkojamme!