Arvonnan säännöt

Orkla Finland “Vastuulliset tuotteet” Instagram-arvonta 2020 – säännöt ja ohjeet

Osallistu Orkla Finland – vastuullisuusarvontaan Orkla Finland Instagramissa @orklafinland ja voita tuotepaketti.

 

1. Järjestäjä: Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab, Äyritie 22, 01500 Vantaa (myöhemmin ’Järjestäjä’)

2.  Kampanja-aika

Arvonta-aika on 4.6.2020 klo 9 – 8.6.2020 klo 9. Arvonta-ajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei huomioida.

3. Palkinto

Taffel Linssisipsi Salsa

Taffel Linssisipsi Valitut Yrtit

Panda Hukkapussi

Kantolan Ballerina Kanelipulla

HTH Citrus Body Lotion

HTH Skin repair Intensive Cream

Bliw Mustikka -saippua

Lumme Tahranpoistaja

Jordan Caries Protection Toothpaste

Jordan Dental Floss

Jordan Dental Sticks

 

4. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua 4.6.-8.6.2020 välisenä aikana kommentoimalla Orkla Finland Instagram-postaukseen, jossa arvonnasta on kerrottu.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 16-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab:n työntekijät, eivätkä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

5. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastaminen

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 8.6.2020. Palkinto postitetaan viikolla 24/2020 voittajan ilmoittaman postiosoitteen mukaan. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa, niin palkinto voidaan arpoa uudelleen.

6. Palkintoihin liittyvät ehdot

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

7.Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

8.Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja hyväksyy nämä arvonnan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen.

9. Henkilötietojen käyttö

Arvonnan palkinnon voittajalta edellytetään henkilötietojen sekä postiosoitteen ja puhelinnumeron antamista Järjestäjälle. Osallistumalla arvontaan, arvonnan voittaja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain arvonnan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun arvonta on päättynyt ja palkinto toimitettu voittajalle.

Sinulla on oikeus peruuttaa Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab:lle antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan tee tätä ennen tapahtuneesta tietojenkäsittelystä lainvastaista.

Lisää henkilötietojen käytöstä Järjestäjän rekisteriselosteesta:  https://www.orkla.fi/yritys-tietoa-meista/orkla-suomi/rekisteriseloste/

10.Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen viestinta@orkla.fi