Orkla Suomi

Orkla Suomi tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- ja makeistuotteita niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Suomi on kahden maamme johtavan elintarvikeyrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland ja Orkla Confectionery & Snacks Finland. Monessa kategoriassa meillä on vankka markkinajohtajan asema. Laajan tuotepalettimme kautta olemme ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.

Tavoitteenamme on saavuttaa ykkösasema jokaisessa tuoteryhmässä ja olla yksi Suomen elintarviketeollisuuden kannattavimmista yrityksistä.

Toimipisteemme sijaitsevat neljällä paikkakunnalla, Vaajakoskella (makeistuotteiden valmistus), Ahvenanmaalla Haraldsbyssä (perunatuotteiden valmistus), Turussa (ruokatuotteiden logistiikkakeskus) ja Vantaalla. Oman tuotannon lisäksi Orkla Suomi myy ja markkinoi mm. ketsuppia ja muita salaatti- ja maustekastikkeita, mehuja, tuorepastoja, myslejä, keksejä, pähkinätuotteita, välipaloja ja vanukkaita sekä pizzoja ja muita ruokapakasteita.

Vastuullisuus on keskeinen osa Orkla Suomen toimintaa. Osana tätä työtä kehittämme terveellisempiä elintarvikkeita, vähennämme ruokahävikkiä ja lanseeraamme tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja.

 

Orkla-konserni

Orkla Suomi kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkealuotettava ja innostava.

Lisätietoja konsernista löydät täältä.

 

Orkla Suomi on monen tekijän summa

Orkla Suomen nykyinen muoto on tulos pitkästä ja vaiheikkaasta  historiasta. Lue lisää yrityksemme taustasta täältä

Orkla Suomi Foodservice

Orkla Suomi Foodservice palvelee HoReCa-toimialaa, tukkuliikkeitä ja elintarviketeollisuutta. Haluamme olla hyvä kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa kehittämällä jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaansa.

Lue lisää

Johtoryhmä

Pasi Flinkman

Managing Director, CEO

pasi.flinkman@orkla.fi

+358400819947

Johanna Paavola

HR and Legal Director

johanna.paavola@orkla.fi

+358405746748

Katja Salminen

Innovation Director CSR, Consumer Service

katja.salminen@orkla.fi

+358468506746

Jussi Tolvanen

Sales Director

jussi.tolvanen@orkla.fi

+358407551643

Jarkko Leskinen

Marketing Director

jarkko.leskinen@orkla.fi

+358407724470

Patrik Lindholm

Supply Chain Director

patrik.lindholm@orkla.fi

+358407043941

Michael Sundqvist

Finance Director

michael.sundqvist@orkla.fi

+358407371680

Seuraa meitä somessa

Instagram: @orklasuomi

Twitter: @OrklaSuomi

YouTube : Orkla Suomi

LinkedIn: @OrklaSuomi

Orkla Suomi Instagramissa