Orkla Suomi

Orkla Suomi tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- ja makeistuotteita niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Suomi on kahden maamme johtavan elintarvikeyrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland ja Orkla Confectionery & Snacks Finland. Monessa kategoriassa meillä on vankka markkinajohtajan asema. Laajan tuotepalettimme kautta olemme ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.

Tavoitteenamme on saavuttaa ykkösasema jokaisessa tuoteryhmässä ja olla yksi Suomen elintarviketeollisuuden kannattavimmista yrityksistä.

Toimipisteemme sijaitsevat neljällä paikkakunnalla, Vaajakoskella (makeistuotteiden valmistus), Ahvenanmaalla Haraldsbyssä (perunatuotteiden valmistus), Turussa (ruokatuotteiden logistiikkakeskus) ja Vantaalla. Oman tuotannon lisäksi Orkla Suomi myy ja markkinoi mm. ketsuppia ja muita salaatti- ja maustekastikkeita, mehuja, tuorepastoja, myslejä, keksejä, pähkinätuotteita, välipaloja ja vanukkaita sekä pizzoja ja muita ruokapakasteita.

Vastuullisuus on keskeinen osa Orkla Suomen toimintaa. Osana tätä työtä kehittämme terveellisempiä elintarvikkeita, vähennämme ruokahävikkiä ja lanseeraamme tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja.

 

Orkla-konserni

Orkla Suomi kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkealuotettava ja innostava.

Lisätietoja konsernista löydät täältä.

 

Orkla Suomi on monen tekijän summa

Orkla Suomen nykyinen muoto on tulos pitkästä ja vaiheikkaasta  historiasta. Lue lisää yrityksemme taustasta täältä

Orkla Suomi Foodservice

Orkla Suomi Foodservice palvelee HoReCa-toimialaa, tukkuliikkeitä ja elintarviketeollisuutta. Haluamme olla hyvä kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa kehittämällä jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaansa.

Lue lisää

Johtoryhmä

Pasi Flinkman

Managing Director, CEO

pasi.flinkman@orkla.fi

Johanna Paavola

HR and Legal Director

johanna.paavola@orkla.fi

Katja Salminen

Innovation Director CSR, Consumer Service

katja.salminen@orkla.fi

Jussi Tolvanen

Sales Director

jussi.tolvanen@orkla.fi

Jarkko Leskinen

Marketing Director

jarkko.leskinen@orkla.fi

Patrik Lindholm

Patrik Lindholm

Supply Chain Director

patrik.lindholm@orkla.fi

Michael Sundqvist

Finance Director

michael.sundqvist@orkla.fi

Nina Olin

CCO/Orkla Corporate Communications Finland

nina.olin@orkla.fi