Vastuu

Kirjautuessasi sisään ja käyttäessäsi Orklan suomalaisia sivustoja hyväksyt seuraavat ehdot:

Orklan verkkosivustojen tarkoitus

Orklan suomalaisten verkkosivustojen tarkoituksena on antaa yleistä tietoa Orkla-konserniin kuuluvista yrityksistä.

Tekijänoikeudet

Orklan verkkosivustojen sisältö on tekijänoikeuslain alaista. Sisältöä voi vapaasti jakaa, kopioida ja tallentaa sähköisesti. Aineiston lähde on kuitenkin aina mainittava asianmukaisesti.

Vastuuvapaus

Pyrimme siihen, että verkkosivustojemme sisältö on aina ajantasaista ja oikeaa. Siitä huolimatta tiedot voivat olla epätäydellisiä, riittämättömiä tai vanhentuneita. Sivustoilla olevat tiedot eivät edusta minkäänlaista arvopapereiden myyntitarjousta, eikä niitä voi käyttää sijoituspäätöksen tai arvopapereiden hankkimisen perusteena tai muutoin pitää sopivana johonkin tiettyyn sijoitustarkoitukseen. Emme ota vastuuta mahdollisista epätäydellisistä tiedoista tai lausunnoista. Verkkosivustoillamme olevien tietojen perusteella tekemäsi päätökset ovat täysin omalla vastuullasi. Orkla tai Orklan tytäryhtiöt eivät vastaa tappioista tai vahingoista, joita voi syntyä verkkosivuston käytöstä tai sillä olevista tiedoista. Emme myöskään ota vastuuta kolmannen osapuolen verkkosivuston sisällöstä, johon saattaa olla pääsy omalta sivustoltamme (linkkien avulla).

Vastuuvapauslauseke on Suomen lakien alainen ja sitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.

Tietosuoja internetissä

Evästeet ja tietosuoja

Vastuutaho: Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab, Orkla Foods Finland Oy, Orkla Care Finland, Pierre Robert Oy, Condite Oy