Tinkimätön aurinkosuoja koko perheelle

12.04.2019

Pakkaa luotettava P20-aurinkosuojatuote mukaasi kevään ja kesän ulkoaktiviteetteihin

Kesän lähestyessä on aika suojautua auringolta. Suomessa auringonsäteiden voimakkuutta kuvaava UV-indeksi ylittää arvon 3 toukokuusta elokuuhun, ja tällöin aurinkosuojaa olisi syytä käyttää. P20-tuotteet antavat jopa 10 tunnin suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, suojakertoimilla 15, 20, 30 ja 50. Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustettujen päivittäistavarakauppojen ja tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta ja apteekeista kautta maan. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

P20-aurinkosuoja on koostumukseltaan ainutlaatuinen, sillä sen UVA- ja UVB-suodattimet ovat erittäin valonkestäviä. Ne antavat laajaspektrisen UV-suojan jopa 10 tunniksi herkkäihoisellekin. P20 tarjoaa UVB-suojan lisäksi erittäin korkean UVA-suojan, joka turvaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, kuten pigmenttiläiskiltä tai ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20:n UVA-suoja ylittää EU:n suositukset, joten se on luokiteltu korkeimman 5 tähden arvoiseksi*.

Vesipedot suojaan auringolta

Näin otat hyvät aurinkotavat käyttöön Ulkona on ihana viettää aikaa ja ulkoilma tekee hyvää kehollesi ja mielellesi, kunhan muistat suojata itsesi hyvin auringolta. Aurinkosuojan levittämisen lisäksi kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  • 1.Pysy pois auringosta kello 11–15, koska silloin auringonsäteily on voimakkainta.
  • 2.Levitä aurinkosuojaa runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Aikuinen tarvitsee 30-40 ml aurinkosuojaa koko vartalon suojaamiseen.
  • 3.Tiedosta auringon voimakkuus. Älä ylitä ihotyyppisi sietämää auringossa oleskelun aikaa.
  • 4.Suojaa itsesi hyvin aurinkolaseilla ja vaatteilla (T-paita, hattu jne.).
  • 5.Älä altista vauvoja ja pikkulapsia auringonpaisteelle.
  • 6.Pysy pois auringonpaisteesta, jos olet jo palanut. Älä levitä P20:a rikkonaiselle tai auringon polttamalle iholle.

P20-aurinkosuojat tuovat myös mielenrauhaa rannalla tai uima-altaan äärellä. Tuotetta ei tarvitse lisätä uinnin jälkeen, mikäli ihoa ei ole hangattu voimakkaasti pyyhkeellä tai iho ei ole hikoillut paljon. P20 on luokiteltu korkeimpaan mahdolliseen vedenkestävyyden luokkaan. P20 aurinkovoidetta tarvitsee lisätä vasta 4 x 20 minuutin uinnin jälkeen.

Hajusteeton ja tahmaamaton koko perheen aurinkosuoja

P20-aurinkorasvojen ainutlaatuinen koostumus on läpikuultava ja kevyt. Se imeytyy ihoon nopeasti, jälkiä jättämättä ja tahmaamatta. P20-tuotteet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. P20-sarjan tuotteet ovat saatavana sprayna (pumppusuihkeena), kaikista suunnista suihkuttavana continuous sprayna (aerosolisuihkeena) ja lotionina.

– Pimeiden talvikuukausien jälkeen kevätaurinko kutsuu koko perheen ulkoilemaan. On hyvä muistaa, että auringonsäteet ovat voimakkaimmillaan kevään puolivälistä myöhäiseen kesään, joten koko perheen aurinkosuojasta kannattaa huolehtia. Näin yhteisestä ulkoiluhetkistä voi nauttia turvallisin mielin. P20 tarjoaa erinomaisen suojan aurinkoa vastaan ja se on nopea ja helppo levittää. Tuotteen kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen koko perheelle, kertoo P20:n Brand Manager Annika Lybeck.

Ny uusi kasvoille kehitetty aurinkosuoja

P20 FACE SPF 30 on erityisesti kasvoille kehitetty aurinkosuoja kevyellä voidemaisella koostumuksella. Se suojaa kasvojasi UV-vaurioilta ja ennenaikaisilta auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä. P20 FACE SPF 30 aurinkovoide antaa sinulle luotettavan UVB-suojan ja korkeimman UVA-suojan, mitä voit aurinkosuojalta saada.

Aurinkosuojakerroin 30 on suositeltava ihotyypille, jonka iho on vaalea ja tarvitsee korkean suojan auringolta eli ihotyypeille 1-2. Lue lisää  ja tunnista oma ihotyyppisi.

Suosittelemme lapsille aina korkean suojan aurinkosuojia. Suojakertoimella SPF 30 suojaat lapsesi auringon aiheuttamilta ihovaurioilta.

Huomio: Tämä on yleinen ohjeistus, sillä jokaisen iho on yksilöllinen ja erilainen. Sinun tulisi määrittää oman ihosi auringonottokyky. Käytä maalaisjärkeä ja kokeile sopivaa tuotetta lyhyitä aikoja auringossa välttääksesi liiallista altistumista auringolle sekä ihon palamista.

Kuluttajatiedustelut: Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Lisätietoja:Orkla Care Oy
Annika Lybeck, Brand Manager
annika.lybeck@orkla.fi