Taffelin Fanipuoti on täällä! Taffel avasi faneille omistetun verkkokaupan

Kesän rapein TafFashion ja makeimmat kesävarusteet löytyvät uudesta Taffel Fanipuoti -verkkokaupasta. Taffel-fanien unelmakaupasta löytyy vaatteita ja asusteita sipsikuosilla sekä rakastetuilla Peruna-ukko ja Juustoukko-hahmoilla.

11.07.2022

Taffelin Fanipuoti on täällä

Suomen suosituin sipsibrändi ilahduttaa fanejaan Fanipuodilla, jonka valikoimiin kuuluu Taffelin näköisiä kesävaatteita ja asusteita. Kesää vasten auennut verkkokauppa löytyy osoitteesta Taffelpuoti.fi.

”Taffel-fanit ovat jo vuosia toivoneet omaa fanituotekauppaa. Nyt iloksemme pääsimme kaupan avaamaan tuomalla Fanipuotiin kesään sopivan malliston vaatteita ja asusteita. Kaikki Fanipuodin tuotteet ovat tarkkaan valittuja sekä suunniteltuja, ja kuoseiksi valikoituivat tietysti sipsikuosi sekä ikoniset Juustoukko ja Peruna-ukko”, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffelin Juustosnackspusseista tuttu Juustoukko on toiminut naksujen keulakuvana 1970-luvun puolivälistä, kun ensimmäiset juustotuotteet lanseerattiin. Myös Peruna-ukko seikkaili perunalastupusseissa jo 70-luvulla.

”Juustoukko on kulkenut Taffelin matkassa lähes 50 vuotta, ja on ikoninen osa Taffel-brändiä. Juustoukko on siksi itseoikeutetusti mukana Fanipuodin tuotteissa sukista kengännauhoihin, ja nämä tuotteet ovatkin herättäneet paljon kiinnostusta”, Väkelä sanoo.

Taffel-fanien kannattaa seurata Taffelin somekanavia, missä viestitään Fanipuodin kuulumisista. Fanien toiveita ja palautetta kuunnellaan myös tarkasti. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä, mutta Väkelä lupaa uutuuksia ja yllätyksiä viimeistään loppuvuodeksi pukinkonttia silmällä pitäen.

Taffelin rapeat fanikamat ja verkkokaupan löydät täältä: taffelpuoti.fi