TAFFEL 50 vuotta – Suomalaista rakkautta & rapeutta vuodesta 1969

Taffelin 50-vuotisjuhlavuoden alun kunniaksi klassikkosnacksit sujahtavat retrokuosiin ja sipsit sukeltavat suklaaseen.

06.02.2019

Vuonna 2019 vietetään suomalaisen snackskulttuurin edelläkävijän, Taffelin, 50-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden aloittaa Taffel retropussikampanja, jossa klassikkosnacksit Taffel Chips, Juustosnacks ja Broadway sukeltavat retrokuosiin.

”Pussien inspiraatio niiltä vuosikymmeniltä, jolloin pussit on lanseerattu: Chips 1970-luvulla, Juusto Snacks 1980-luvulla, ja Broadway 1990-luvulla. Jo kampanjan ensimmäisen viikon aikana pusseja on myyty yli 6000 kpl,” kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Alkuvuoden uutuuksista löytyvät myös suklaasipsit Taffel Raffel Choco ja Taffel Chips Choco, joissa Taffel-snacksit ovat saaneet herkullisen Pandan suklaakuorrutteen. Uudet, kätevänkokoiset tuotteet löytyvät helmikuusta alkaen makeishyllystä.

”Nyt ei tarvitse miettiä ottaisiko sipsiä vai suklaata, vaan voi valita molemmat. Ensimmäiset kuluttajareaktiot ovat olleet erittäin positiivisia ja olemme varmoja, että tästä tulee suomalaisten uusi hittituote,” kertovat Väkelä sekä Pandan markkinointipäällikkö Vesa Vainio.

Helmi- ja maaliskuun lanseerataan taffeltime.fi -sivustolle Choco Splash-peli, jonka kautta voi voittaa suklaasipsejä.

Juhlavuoden aikana luvassa on herkullisia uutuusmakuja, hauskoja kampanjoita sekä jännittäviä yhteistyökumppaneita. Kannattaa pysyä kuulolla!

Lisätietoja antavat:

Petra Väkelä, markkinointipäällikkö, Taffel
petra.vakela@orkla.fi

Vesa Vainio, markkinointipäällikkö, Panda
vesa.vainio@orkla.fi