Suomalaiset haluavat pizzaansa enemmän täytettä sekä kasvisvaihtoehtoja

Pakastepizzan kuluttajien mukaan täytteiden vähyys on yksi suurimmista pakastepizzan heikkouksista. Lisäksi suomalaiset toivovat enemmän kasvisvaihtoehtoja.

15.03.2019

UUTUUSTUOTETIEDOTE 15.3.2019

Kun suomalaisilta kysytään mitä he pakastepizzaltaan toivovat, listan kärjessä ovat useimmiten enemmän ja hyvälaatuista täytettä sekä enemmän makua.

”Maaliskuussa kauppoihin tulevat Grandiosa Extra -kiviuunipizzat ovat vastaus suomalaisten pakastepizzan syöjien toiveisiin. Niissä on enemmän täytettä ja enemmän makua. Sekä tietysti taattua Grandiosa-laatua”, kertoo Grandiosan markkinointipäällikkö Mari Johtela.

Uuden Grandiosa Extra -sarjan ensimmäisissä tuotteissa maistuvat mm. kebab sekä mozzarella, pepperoni ja tomaatti. Extra-sarjan pizzoihin on lisätty täytettä verrattuna tavallisiin kiviuunipizzoihin ja ovat näin ollen myös suurempia kuin tavalliset kiviuunipizzat (400 g vrt 350 g).

”Toinen pizzatrendi on kasvisvaihtoehtojen kasvava kysyntä sekä kasvissyöjien että sekasyöjien keskuudessa. Siksi tuomme nyt lisää kasvisvaihtoehtoja perinteisten lihapizzojen rinnalle”, Johtela jatkaa.

Niin ikään maaliskuussa lanseeratussa Grandiosa Grilled Veggies – kasvispizzassa maistuu grillatut vihannekset paprika, tomaatti, punasipuli ja kesäkurpitsa. Lisämakua tuovat basilikaöljy ja chilihiutaleet.

Uusien tuotteiden rinnalle tulee myös uudistetut Grandiosa Perhepizzat, jotka ovat saaneet uuden pakkausdesignin.

 

Tuotetiedot

Grandiosa Extra Kebab 400 g

Grandiosa Extra Pepperoni ja Mozzarella 400 g 

Grandiosa Grilled Veggies 350 g  


Lisätietoja antaa:

Mari Johtela, markkinointipäällikkö

mari.johtela@orkla.fi