Sana-sol tekee hyvää Vennerin kanssa

Orkla Care Oy:n visio on tukea terveellistä elämään joka päivä, siksi teemme yhteistyötä Venner-ruokakassin kanssa.

17.09.2018

Vähävaraisen perheen kotiovelle toimitettava Venner-ruokakassi sisältää viikoksi terveellistä, edullista ja herkullista ruokaa helppoine resepteineen sekä purkin Sana-sol D-vitamiinia. Autettavat Venner-perheet löydetään Hope ry:n kautta.

Venner haastaa sekä yksityishenkilöt että yritykset mukaan talkoisiin, jotta mahdollisimman moni vähävarainen perhe saisi tarvitsemansa avun. Yhden ruokakassin hinta on 90 euroa, mutta kassista voi ostaa myös osan. Jo 15 euron panostuksella voi osallistua Vennerin joukkoihin. Auttamisen hyvän mielen lisäksi ruokakassin tilaaja saa itsekin käyttöönsä Vennerin viikon reseptiikan ja inspiraatiota terveellisempään arkeen.

Pääyhteistyökumppaneina ovat Orkla Care ja Pihlajalinna.

Kuuntele tästä miksi Orkla Care Oy tukee Venneriä.

 

Taustalla tunnettuja tukijoita

Uudenlainen tapa auttaa on saanut taakseen merkittäviä tukijoita, Vennereitä. Mukaan ovat lähteneet jo lastentautien erikoislääkäri, ruoka-apuaktiivi ja Vennerin asiantuntijalääkäri Tiina Tuomela, toimittaja ja tuottaja Arman Alizad, köyhyystutkija Maria Ohisalo, mediavaikuttaja Natalia Salmela, toimittaja ja kirjailija Jenni Pääskysaari sekä yritysstrategi Petteri Lillberg.

Venner-ruoka-apukasseja voi tilata osoitteesta: www.venner.fi tai suoraan Kauppahalli24 verkkokaupasta http://www.kauppahalli24.fi.

Lue Lisää: Sana-Sol.fi