Paulúnsin uudet pähkinäpatukat ovat maistuva välipala ilman lisättyä sokeria

Orkla Suomen lokakuun uutuuksiin kuuluvissa Paulúnsin pähkinäpatukoissa on kolme eri makua – maapähkinä-kaakao, cashew-kookos-vadelma ja manteli-omena-kaneli.

25.10.2019

Paulúnsin uudet pähkinäpatukat ovat maistuva välipala

Patukat sisältävät 70% pähkinöitä ja siemeniä, hyviä rasvoja ja lisäksi ne ovat proteiinipitoisia. Kuten muutkaan Paulúns-tuotesarjan tuotteet, myöskään pähkinäpatukat eivät sisällä lisättyä sokeria. Manteli-omena-kaneli -patukalle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo siitä, että kyseinen tuote on tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

”Uudet pähkinäpatukat ovat täynnä terveellistä hyvää ja ne ovat myös täyttäviä. Rakenteeltaan patukat ovat mukavan pehmeitä, ja niitä on helppo syödä. Ja maku on tietysti erinomainen”, kertoo Paulúns-tuotemerkistä vastaava Paula Pöntynen Orkla Suomelta.

Kaikki Paulúns-tuotteet on kehitetty yhdessä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö. Niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria.

”Näkemyksemme on, että tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa, ja monipuoliseen ruokavalioon sisältyy oikeanlainen ateriarytmi välipaloineen. Paulúnsin pähkinäpatukat ovat maistuva, ravitseva ja terveellinen välipala ilman lisättyä sokeria. Jos syöt hyvin, voit hyvin”, Pöntynen tiivistää.

Lisätietoja:

Paula Pöntynen, markkinointipäällikkö, Orkla Suomi, paula.pontynen@orkla.fi

Tuotetiedot:

Paahdettu maapähkinä-kaakao pähkinäpatukka 35 g

Cashew-kookos-vadelma pähkinäpatukka 35 g

Manteli-omena-kaneli pähkinäpatukka 35 g