Paulúns-uutuuksissa maistuvat siemenet, pähkinät ja marjat

Loppukesän maukkaimpia uutuuksia ovat Paulúns Paleo -granolat, joissa houkutteleva maku yhdistyy laadukkaisiin raaka-aineisiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

23.08.2018

Paulúns Paleo Granola -tuotteiden suunnittelua on inspiroinut kivikautinen ruokavalio, joka ei sisällä lainkaan viljatuotteita. Paleo Granoloiden sisällöstä on 64 % siemeniä, mukana on runsaasti pähkinöitä, eikä tuotteessa ole lisättyä sokeria. Sopiva makeus tulee bataatista ja taatelisoseesta. Hiilihydraattiakin on vähemmän kuin viljapohjaisissa vastaavissa tuotteissa.

Uutuustuotteita löytyy kaksi eri makua: Paulúns Paleo Granola Hasselpähkinä saa lisämakua mantelista ja vadelmasta. Paulúns Paleo Granola Kookos puolestaan on maustettu mantelilla ja mustikalla.

”Uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kehittämäni Paulúns-tuotesarja on lisäaineeton, ilman lisättyä sokeria ja ravintoaineiltaan huolellisesti mietitty konsepti. Terveellisyys on tätä päivää ja tulevaisuutta”, kertoo ravitsemusfysiologi Fredrik Paulún.

Paulúns-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Fredrik Paulúnilla oli yksinkertainen tavoite: kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Paulúns-tuotteet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja maistuvasti.

Tuotetiedot:

Paulúns Paleo Granola Hasselpähkinä
Ainesosat: paahdettu siemenmysli (auringonkikansiemen, bataattipyree, kurpitsansiemen, taatelipyree, chiansiemen, kylmäpuristettu kookosöljy, kaneli, merisuola), auringonkukansiemen, hasselpähkinä 9 %, manteli 6 %, pellavansiemen, kurpitsansiemen, kuivattu vadelma 1,5 %. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, kauraa, ohraa, ruista ja vehnää.

Paulúns Paleo Granola Kookos
Ainesosat: paahdettu siemenmysli (auringonkikansiemen, bataattipyree, kurpitsansiemen, taatelipyree, chiansiemen, kylmäpuristettu kookosöljy, kaneli, merisuola), auringonkukansiemen, paahdettu kookos 10 %, manteli 8 %, pellavansiemen, kurpitsansiemen, kuivattu mustikka 1,8 %. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, kauraa, ohraa, ruista ja vehnää.

Lisätietoja kaikista Paulúns-tuotesarja tuotteistä löydät tästä: http://www.pauluns.fi/