Panda Tehtaanmyymälä muuttui verkkokaupaksi – Vaajakosken herkkuja saa nyt tilattua kotiovelle

Pandan makeistehtaan kupeessa sijaitseva suosittu tehtaanmyymälä siirtyi kivijalkamyymälästä verkkoon nopeassa tahdissa, jotta Pandan ystävät pääsevät nauttimaan Vaajakosken tuoreista lakritsi- ja suklaaherkuista suoraan kotiin toimitettuina.

09.04.2020

Pandan tehtaanmyymälä avasi verkkokaupan

Pandan makeistehtaalla on pitkät perinteet: se on toiminut Jyväskylän Vaajakoskella jo sadan vuoden ajan. Monen suomalaisen lomareissuihin ja mökkimatkoihin on kuulunut vierailu Pandan tehtaanmyymälään, ja myymälän tuoreet makeiset ja erikoiserät ovat ilahduttaneet myös paikallisia asukkaita. Tehtaanmyymälässä onkin vieraillut viikoittain tuhansia suomalaisia vauvasta vaariin.

Myymälä sulki ovensa toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi, mutta siirtyi vauhdilla verkkoon: perinteikäs tehtaanmyymälä teki digiloikan alle kahdessa viikossa. Osoitteesta pandatehtaanmyymala.fi löytyvät nyt tehtaanmyymälän herkulliset tuotteet ja tarjoukset.

“Olen todella ylpeä ja iloinen siitä, että Vaajakosken tehtaanmyymälä jatkaa toimintaansa, vaikka fyysiset ovet joudutaankin tilapäisesti sulkemaan. Pystyimme reagoimaan poikkeukselliseen tilanteeseen pikavauhdilla, ja tehtaanmyymälän henkilöstö pyörittää nyt myymälää verkossa. Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni Panda-fani löytäisi uuden verkkokauppamme”, kertoo Orkla Suomen myyntijohtaja Jussi Tolvanen.

Panda Tehtaanmyymälän verkkokaupan valikoimiin kuuluu muun muassa makeistehtaan erikoiseriä, jättipusseja, monipakkauksia, Pandan suklaalevyjä sekä irtomakeisrasioita. Avajaistarjouksena verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 35 euron tilauksiin. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun asti.

Tervetuloa tekemään makeita löytöjä Vaajakosken nopeimmin pystytettyyn verkkokauppaan pandatehtaanmyymala.fi!

Yhteydet

Jussi Tolvanen

Sales Director

jussi.tolvanen@orkla.fi