Orkla Suomelta ensimmäinen ravitsemusitoumus

Orkla Suomi sitoutuu tarjoamaan kuluttajien naposteluhetkiin pienempiä pakkauskokoja isojen pakkausten rinnalle. Tällä toimenpiteellä tarjoamme sekä mahdollisuuden että kannustimen maltillisempaan herkutteluun.

16.05.2019

Ravitsemussitoumus on suomalainen toimintamalli, joka auttaa ja kannustaa ruoka-alan toimijoita sekä sidosryhmiä parantamaan ruokavalion ravitsemuslaatua sekä edistämään ravitsemusvastuullisia toimintatapoja. Isoista elintarvikeyrityksistä ravitsemussitoumus-toimintamallissa ovat mukana Orkla Suomen lisäksi useita muita elintarvikealan toimijoita.

Omassa ravitsemussitoumuksessamme sitoudumme tuomaan markkinoille pienempiä pakkauskokoja isojen pakkausten rinnalle, varsinkin snacks-tuoteryhmässä. Tänä keväänä olemme jo lanseeranneet Taffel KikX Onion Mix -tuotteesta 60 gramman pussin.

Orkla Suomen osalta ravitsemussitoumus on tärkeä osa vastuullisuusstrategiaamme ja sen terveellisen elämäntavan osa-aluetta. Sitoumus on lisäksi osa kansallista Sitoumus2050 -ohjelmaa, ja toteuttaa sen kautta YK:n Agenda2030 tavoitteita, joihin myös Orkla on sitoutunut vuonna 2016 yhdessä maailman monen muun Global Compact -yrityksen kanssa.

Sitoumuksia voi selata osoitteessa https://sitoumus2050.fi/selaa-sitoumuksia#/