Mikael Gabrielin bäkkäriltä Taffelin bäkkärille

Rap Snack – Boom! Taffelin juhlavuoden kasvo Mikael Gabriel nappasi omat perunat mukaan ja lähti Ahvenanmaalle tekemään oman Rap Snackin.

18.09.2019

Mikael Gabriel Ahvenanmaalla

Vuonna 2019 vietetään suomalaisen snackskulttuurin edelläkävijän, Taffelin, 50-vuotisjuhlavuotta. Mukana menossa on juhlavuoden alusta asti ollut toinen suomalaisten suosikki, rakkaudesta ja rosoisesta elämästään musiikkia tekevä Mikael Gabriel tai tuttavallisemmin MG.

”Kuten Taffelin snacksit, myös musiikki yhdistää eri sukupolvia. Siksi juhlavuoden tekemiseen haluttiin mukaan artisti, jonka kanssa voitaisiin suunnitella monipuolista tekemistä. Vuoteen on mahtunut muun muassa 50 years of Taffel Time! -musavideo, MG:n suunnittelema Taffel-vaatemallisto ja Taffel-sähköskuutti. Juhlavuoden aikana lukuisat onnelliset snacksfanit ovat voittaneet mobiilipelistä näitä tuotteita itselleen”, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Juhlavuoden yhteistyö huipentui MG:n matkaan Ahvenanmaalle ja Taffelin tehtaalle. Mukaan otettiin perunat MG:n omasta puutarhasta, ja Ahvenmaalla päästiin suunnittelemaan Mikael Gabrielin oma sipsi Rap Snack yhdessä Taffelin tuotekehittäjän kanssa.

”Oli tosi siistiä päästä tekemään reissu Ahvenanmaalle, vierailu Taffelin sipsitehtaalla on ollut mun haaveissa pitkään. Opin sipsimestareilta paljon uutta perunoista, niiden kasvatuksesta ja sipsien valmistuksesta, joka ei muuten ole ihan helppo juttu”, Mikael Gabriel sanoo vierailustaan.

MG on myös nauttinut juhlavuoden tekemisistä, joita Taffel on suunnitellut yhdessä mainostoimisto LM Somecon kanssa.

”Yhteistyö Taffelin kanssa on alusta asti ollut rajoja rikkovaa. On hienoa nähdä brändi, joka vielä viidenkymmenenkin vuoden jälkeen lähtee rohkeasti kokeilemaan uusia juttuja, on ajan hermoilla ja haluaa tarjota kuluttajille erilaisia kokemuksia”, MG sanoo.

Miten Rap Snack syntyikään ja mitkä ovat MG:n oman perunalastun salaiset ainesosat? Vastauksia tähän löytyy Bäkkäriltä bäkkärille -videolta.

Bäkkäriltä bäkkärille – Mikael Gabriel x Taffel. Matka Mikael Gabrielin salaisesta puutarhasta Taffelin tehtaalle Ahvenanmaalle.

Taffel x Mikael Gabriel – 50 years of Taffel Time!

Taffelin ja MG:n yhteistä matkaa voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

MG:n suunnittelemia Taffel-vaatteita ja sähköskuutteja voi voittaa Taffel Flipper -pelissä 30.9. saakka osoitteessa taffeltime.fi.

Lisätietoja:

Petra Väkelä, markkinointipäällikkö, Taffel
petra.vakela@orkla.fi