Liva-tuotteet tarjoavat lisäenergiaa myös osana suurkeittiövalikoimaa

Uusi Liva –tuotesarja tarjoaa tuotteita lisäenergialla hiilihydraateista. Tuotteet sopivat sekä välipalana tai aterian osana, tai koska vaan kun tarvitaan energiaa - ja pienempikin annos riittää.

04.09.2018

Uudesta Liva Energi -sarjasta löytyy kaksi hyvänmakuista tuotetta: omena ja ruusunmarja, jotka molemmat sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Molemmat tulevat kätevissä tetrapakkauksissa ja ovat valmiita juotavaksi joko sellaisenaan tai osana välipalaa tai jälkiruokaa. Liva-juomia voi tarjota esimerkiksi ennen varsinaista aamiaista, sellaisenaan välipalana tai jälkiruokana, täydentämään muita aterioita sekä iltapalana.

Liva-tuotteet sopivat erityisesti ikääntyville, joilla voi olla haasteita täyttää päivän energiantarve.

Miksi ruoka & juoma ovat niin tärkeitä vanhuksille? ​

Oikeanlainen ravinto on erittäin tärkeää vanhemman ihmisen hyvinvoinnissa. Valitettavasti kuitenkin moni vanhus on vaarassa joutua aliravitsemuksen tilaan.

Useat vanhemmat ihmiset saattavat kärsiä huonosta ruokahalusta, tai eivät jaksa syödä kunnolla erinäisistä syistä johtuen. Esimerkiksi sairaus tai ikääntyminen vaikuttavat ruokahaluun, ja energian saanti ravinnosta saattaa jäädä vähäiseksi. On tärkeää syödä usein ja pieniä annoksia aliravitsemuksen vaaran estämiseksi ja huolehtia siitä, että yönaikainen katko ruoka-ajoissa jää mahdollisimman lyhyeksi. Ennaltaehkäisevä työ on tärkeä!

Tuotetiedot

Liva Energiapitoinen omenajuoma

Liva Energiapitoinen ruusunmarjajuoma

 

 

 

Yhteydet

Maija Torppa
Maija Torppa

Ketjumyyntipäällikkö

+358405630747

maija.torppa@orkla.fi

Soile Mäenpää
Soile Mäenpää

Ketjumyyntipäällikkö

+358400600677

soile.maenpaa@orkla.fi

Jari Hyvönen
Jari Hyvönen

Ketjumyyntipäällikkö

+358400841746

jari.hyvonen@orkla.fi