Jussi Tolvanen nimitetty Orkla Suomen uudeksi myyntijohtajaksi

Orkla Suomi on nimittänyt KTM Jussi Tolvasen uudeksi myyntijohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta

01.11.2018

Vuodenvaihteessa Orkla Suomen myynnissä tapahtuu vahdinvaihdos, kun Jussi Tolvanen aloittaa myyntijohtajana eläkkeelle siirtyvän Ami Wardin tilalla.

”Orkla Suomi on 28 brändillään mukana peräti 16:ssa ruokakaupan tavararyhmässä. Meillä on siten hyvät mahdollisuudet tukea kaupan kannattavaa kasvua ja konseptien kehittämistä myös kokonaisuutena, eikä vain yksittäisten tuotteiden ja tuoteryhmien kautta. Uskon, että laaja kokemukseni ruokakaupan eri toimijoiden avainrooleissa antaa Orklalle entistäkin paremmat mahdollisuudet olla suomalaisen kaupan ja ruokapalveluyritysten todellinen avainkumppani”, Jussi Tolvanen sanoo.

Jussi Tolvanen on viimeksi toiminut Pelican Self Storagen maajohtajana ja uusmarkkinajohtajana. Tolvasella on myös pitkä kokemus kaupan alalta mm. Ruokakeskon, Nanso Groupin ja Suomen Lähikaupan palveluksessa.

”Vankan vähittäiskaupan kokemuksensa ja kategoriaosaamisensa lisäksi Jussi Tolvanen tuo Orkla Suomelle arvokasta asiakasperspektiiviä ja -ymmärrystä. Orkla Suomen tavoitteena on edelleen vahvistaa asemaamme yhtenä Suomen johtavana elintarvikeyrityksenä ja Jussin saaminen osaksi osaavaa tiimiämme tukee tätä kehitystä”, sanoo Pasi Flinkman, Orkla Suomen toimitusjohtaja

Jussi Tolvanen aloittaa uudessa tehtävässään 1. tammikuuta 2019 ja hänestä tulee johtoryhmän jäsen. Orkla Suomen johtoryhmän muut jäsenet ovat toimitusjohtaja Pasi Flinkman, toimitusketjun johtaja Virpi Aaltonen, markkinointijohtaja Jarkko Leskinen, lakiasiain- ja HR-johtaja Johanna Paavola, innovaatio- ja vastuullisuusjohtaja Katja Salminen, talousjohtaja Michael Sundqvist, kaupallinen johtaja Ami Wardi, sekä senior adviser Rabbe Wikström.

Mahdolliset Jussi Tolvasen haastattelupyynnöt osoitetaan viestintäpäällikkö Nina Olinille (nina.olin@orkla.fi)

Yhteydet

Nina Olin

CCO/Orkla Corporate Communications Finland

nina.olin@orkla.fi