Jordan tuo markkinoille uuden ekologisemman hammasharjan

Green Clean -harja on valmistettu 90 % kierrätetyistä materiaaleista

12.03.2019

jordan green clean

Jordan Green Clean -harja on ekologisempi vaihtoehto hampaiden puhdistukseen. Uutuusharja yhdistää erinomaiset harjausominaisuudet ekologisesti kestäviin materiaaleihin. Harjan ja sen pakkauksen materiaaleista 90 % on kierrätettyjä, minkä ansiosta uusien raaka-aineiden tarve on minimoitu ja olemassa oleville, kierrätettäville raaka-aineille on voitu antaa uusi elämä. Green Clean -harja tulee markkinoille maaliskuussa ja se on myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Jordan Green Clean on pohjoismaisen suuhygieniabrändin uusi ekologisempi vaihtoehto hampaiden harjaukseen. Jordan on jo vuodesta 1927 tarjonnut helppokäyttöisiä ja laadukkaita suuhygieniatuotteita kaikenikäisille. Mutkattoman hampaidenhoidon puolestapuhuja lanseeraa nyt uuden hammasharjan, joka yhdistää vahvaa pohjoismaista muotoilua ja ekologisuutta tinkimättömällä tavalla.

Jordan Green Clean -hammasharja sekä sen pakkaus on valmistettu 90 % kierrätetyistä materiaaleista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että harjan kahva on valmistettu täysin kierrätysmuovista ja pakkaus on niin ikään valmistettu kierrätyspahvista. Tuotteen loput 10 % koostuu pääasiassa harjaksista, jotka ovat 100-prosenttisesti biopohjaisia sekä pakkausetiketistä, joka on tehty FSC-sertifioidusta paperista.

Skandinaavisesta muotoiluperinteestä ammentava design antaa harjalle modernin ja minimalistisen ilmeen. Samalla edistyksellinen muotoilu takaa, että hammasharjassa on käytetty vain välttämättömimpiä materiaaleja, miellyttävää harjauskokemusta unohtamatta.

– Minun täytyy myöntää, että olen erittäin ylpeä lopputuloksesta. Tässä hammasharjassa yhdistyvät niin esteettisyys, toiminnallisuus kuin ympäristöystävällisyys samanaikaisesti, kertoo Jordan Green Clean -hammasharjan muotoilusta vastannut Andreas Engesvik. Hän on keskittynyt luomaan desingia, joka on sekä kaunista että ekologisesti kestävää. Hän suunnittelee tuotteita, jotka istuvat erityisesti skandinaavisen muotoiluun ytimeen.

Jordan Green Clean -mallistossa on soft- ja medium -mallit sinisen, vihreän, beige ja punaisen pastellisävyissä. Lisäksi 5–10-vuotiaille lapsille on oma extra soft -harja kolmessa värissä: vihreä, sininen ja vaaleanpunainen. Hammasharjan hinta on noin 2 euroa.

Kuluttajatiedustelut:

Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Lisätietoja:

Orkla Care Oy
Annika Lybeck, Brand Manager
annika.lybeck@orkla.fi

Uutishuone ja Twitter:

orkla.fi/media/, @OrklaCareOy

Tägit:

#JordanSuomi @JordanSuomi