Jordan lanseeraa uudet hammastahnat – arvosta hymyäsi ja anna sen näkyä!

Pohjoismainen suunhoidon asiantuntija Jordan lanseeraa kolme uutta Jordan Stay Fresh -hammastahnaa.

12.03.2019

jordan hammastahna

Jordanin valikoimaan ovat kuuluneet aiemmin suunhoidon välineiden lisäksi lasten hammastahnat. Fresh Breath, White Smile ja ja Caries Defense on suunniteltu vastaamaan erilaisten hampaiden ja suiden säännöllisiä hoito- ja puhdistustarpeita. Stay Fresh -sarjan tuotteissa on raikas mintun maku. Hammastahnat ovat myynnissä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa maaliskuun alusta.

Jordan on huolehtinut pohjoismaalaisten hampaista jo vuodesta 1927. Valikoima sisältää laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Jordanille on tärkeää tehdä hammashoitorutiinista mahdollisimman mutkatonta ja sen vuoksi Jordan lanseeraa nyt uudet hammastahnat aikuisille.

Jordan Stay FreshTM teknologia

valikoima sisältää kolme erilaista hammastahnaa, joista on helppo valita itselle parhaiten sopiva tuote. Stay Fresh -sarjan tuotteet tunnistaa helposti kaksivärisestä tahnasta. Valikoiman kaikissa hammastahnoissa on koostumus, joka sisältää puhdistavaa fluoria ja ksylitolia sekä suuta raikastavia sinkkiä ja minttua.

Jordan Fresh Breath

takaa raikkaan hengityksen 12 tunnin ajaksi. Raikastava ominaisuus on todistettu kliinisissä tutkimuksissa. Fresh Breath sisältää runsaasti pahanhajuista hengitystä vähentävää sinkkiä. Tahna on hellävarainen kiilteelle. Pakkauskoko 75 ml. Hinta noin 1,89 euroa.

Jordan White Smile

on hellävarainen ja raikastava hammastahna luonnollisen valkoisemmille hampaille. Hampaan kiilteelle hellävarainen White Smile poistaa todistetusti tehokkaasti tahroja hampaista. Pakkauskoko 75 ml. Hinta noin 1,89 euroa.

Jordan Caries Defense

vahvistaa hampaita. Caries Defense -hammastahna sisältää runsaasti ksylitolia, 9,9 prosenttia. Tahna poistaa tehokkaasti hampaille haitallista plakkia ja on hellävarainen hampaan kiilteelle. Pakkauskoko 75 ml. Hinta noin 1,89 euroa.

 

Kuluttajatiedustelut:
Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Lisätietoja:
Orkla Care Oy
Annika Lybeck, Brand Manager
annika.lybeck@orkla.fi

Uutishuone ja Twitter:
www.orklacare.fi/media, @OrklaCareOy

Tägit:
#JordanSuomi @JordanSuomi