Jordan Green Clean hammasharja palkittiin

Jordan Green Clean -hammasharja on voittanut parhaan kierrätysmuovista valmistetun tuotteen palkinnon Lontoossa.

15.03.2019

jordan green clean

Jordan Green Clean on uusi ekologisempi vaihtoehto hampaiden harjaukseen. Tuote lanseerattiin Suomessa vuoden 2019 alussa. Jordan Green Clean -hammasharja sekä sen pakkaus on valmistettu 90 % kierrätetyistä materiaaleista.

”Harjan kahva on valmistettu täysin kierrätysmuovista ja pakkaus on niin ikään valmistettu kierrätyspahvista. Tuotteen loput 10 % koostuu pääasiassa harjaksista, jotka ovat 100-prosenttisesti biopohjaisia sekä pakkausetiketistä, joka on tehty FSC-sertifioidusta paperista”, kertoo Annika Lybeck Orkla Care Finlandilta.

Palkinto jaettiin EPRO-konferenssin (European Association of Plastics Recycling and Recovering Organisations) yhteydessä. Palkinnon tarkoituksena on antaa tunnustusta innovatiivisille ja kestäville kierrätetystä muovista tehdyille tuotteille.

Puheessaan PlasticsEurope’n puheenjohtaja Javier Constante totesi, että Jordan Green Clean oli vastuullisuussarjan ylivoimainen voittaja.

Lue lisää Jordan Green Clean hammasharjasta: https://www.orkla.fi/news/jordan-tuo-markkinoille-uuden-ekologisemman-hammasharjan/