Ekologisilla Lumme-uutuustuotteilla kevätkoti kukoistavan puhtaaksi

Pohjoismainen pyykinpesuaineistaan tunnettu Lumme kannustaa puhtaisiin tekoihin joka päivä! Lumme tuo tänä keväänä kuluttajille ympäristötietoiset puhdistussuihkeet ja -liinat.

12.03.2019

Lumme

Koko kodin puhdistukseen soveltuvasta sarjasta löytyvät tuotteet, joissa on huomioitu kodin eri siivouskohteiden erityistarpeet: keittiötuotteet pureutuvat ruoka- ja rasvatahroihin tehokkaasti ja kylpyhuoneen puhdistukseen suunnitellut tuotteet nappaavat mukaansa kalkkijäämät. Kodinpuhdistustuotteiden ohella Lumme kasvattaa myös pyykinpesuaineiden valikoimaa uusilla Kirjopyykki Metsä ja Kirjopyykki Pioni -pyykinpesunesteillä. Uutuudet ovat hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa vuoden 2019 alusta.

Ympäristöystävällisyyttä jokaisessa suihkauksessa

Lumme suihkepulloissa ympäristöystävällisyys on huomioitu niin pakkauksessa kuin tuotteen sisällössä, ja tuotteet valmistetaan tuulivoimasta energiansa saavassa tehtaassa. Täysin kierrätysmuovista valmistetun pullon etiketti on sokeriruo’osta valmistettua biomuovia. Pulloissa on rajoittava barrel-vaahtosuutin, joka levittää perinteistä suutinta vähemmän aerosoleja ilmaan. Pesuaineliuoksen suunnittelussa on huomioitu käyttökohteet sekä pyritty nipistämään tarpeettomista aineosista. Lumme-suihkeille on myönnetty Joutsenmerkki sekä Vegaani-merkki.

Lumme Yleispuhdistusaine

Kodin yleispuhdistukseen soveltuva suihke sisältää vain huolella valittuja ainesosia uusiutuvista raaka-aineista. Hajusteeton suihke tekee kaikki pinnat kiiltävän puhtaiksi raitoja jättämättä. Tämän vuoksi se sopii erinomaisesti myös lasi- ja peilipintojen sekä muiden kiiltävien pintojen puhdistukseen. Pakkauskoko 500 ml. Hinta noin 3,40 euroa.

 

Lumme Keittiö

Keittiön puhdistukseen tarkoitettu suihke on ruoka- ja rasvatahrojen kammo  emäksisyytensä ansiosta. Aktiivisten tensidien normaalia suurempi määrä puhdistaa tehokkaasti ja edesauttaa keittiön pintojen puhtaana pysymistä. Tuotteessa on raikas metsäntuoksu. Pakkauskoko 500 ml. Hinta noin 3,40 euroa.

 

Lumme Kylpyhuone

Kylpyhuonesuihkeen alhainen pH-arvo puree tehokkaasti kylpyhuoneen ja wc-tilojen kalkkitahroihin ja likaan. Teräs- ja kromipinnoille hellävarainen tuote on erinomainen myös kiiltäville pinnoille, kuten hanoille. Tuotteessa on miellyttävä lumpeenkukan tuoksu. Pakkauskoko 500 ml. Hinta noin 3,40 euroa.

 

Helppokäyttöistä ympäristöystävällisyyttä puhdistusliinoilla

Lumme Puhdistusliinat on valmistettu 100 % selluloosasta ja niiden valmistuksessa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Liinat ovat kosteita ja suurikokoisia ja ne puhdistavat tehokkaasti. Tuotteet ovat ympäristömerkittyjä Bra Miljöval -merkillä, joka on Ruotsin luonnonsuojeluliiton myöntämä ympäristömerkki.

 

Lumme WC&Kylpyhuone Puhdistusliinat

Merenraikkaiden puhdistusliinojen pinta on kehitetty keräämään tehokkaasti  erityisesti pölyt ja hiukset. Liina voidaan laittaa käytön jälkeen kompostiin, jossa se hajoaa 30 päivässä. Pakkaus sisältää 60 suurikokoista puhdistusliinaa. Hinta noin 3,00 euroa.

 

Lumme Keittiö Puhdistusliinat

Keittiön puhdistukseen suunnitelluissa liinoissa on innovatiivinen verkkokerros, joka irrottaa rasvat ja tahrat sekä kerää muruja ja muita tähteitä tehokkaasti. Metsäntuoksuinen, suurikokoinen liina on kompostoitavissa ja se kompostoituu 30 päivässä. Pakkaus sisältää 60 puhdistusliinaa. Hinta noin 3,00 euroa.

 

Lumme Lattia Puhdistusliinat

Lattioiden puhdistukseen suunnitellut liinat tuoksuvat raikkaan sitruunaisilta. Lattialiinoissa on suopaa, joka on erilaisille lattiapinnoille hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja. Monikäyttöisiä liinoja voidaan käyttää mopin tai kärkikuivaimen kanssa tai sellaisenaan. Suuren koon vuoksi käytetty liina suositellaan hävitettäväksi käytön jälkeen kotitalousjätteen mukana. Pakkaus sisältää 15 puhdistusliinaa. Hinta noin 3,00 euroa.

 

Lumme kirjopyykinpesuaineissa yhdistyy tehokkuus ja ympäristötietoisuus

Lumme-pyykinpesuaineiden perhe kasvaa kahdella uudella tuotteella: Lumme Pioni Kirjopyykki sekä Lumme Metsä Kirjopyykki. Pyykinpesuaineet ovat nestemäisiä ja erityisesti kirjopyykkiin suunniteltuja ja helposti huuhtoutuvia. Ne pesevät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jo matalassa 30 asteen lämpötilassa. Tiivistetyn koostumuksensa ansiosta pyykinpesuainetta tarvitaan yhteen koneelliseen vain 40–60 ml pyykkimäärästä riippuen. Pakkaukset ovat 100 % kierrätettävissä joko energiajakeena tai muovipakkauksena. Lumme pyykinpesuaineet ovat Joutsenmerkittyjä.

 

Lumme Metsä Kirjopyykki

Pyykinpesunesteessä on pehmeän raikas metsän tuoksu ja se sisältää myös luonnollista kuusenhavu-uutetta. Metsä Kirjopyykki pesee tehokkaasti puhtaaksi tekstiilien kuituja hellien. Yhdellä pakkauksella pesee 20 koneellista normaalilikaista pyykkiä. Pakkauskoko 800 ml. Hinta noin 3,30 euroa.

 

Lumme Pioni Kirjopyykki

Raikas Pioni Kirjopyykki -pyykinpesuneste tuo tuulahduksen kesää jokaiseen pestyyn koneelliseen. Pesuneste sisältää myös luonnollista puuvillansiemenöljyä, joka suojaa puuvillatekstiilien tai vaikkapa mielifarkkujen kuituja luonnollisella tavalla. Tiiviin koostumuksensa ansiosta yksi pakkaus riittää 20 koneelliseen normaalilikaista pyykkiä. Pakkauskoko
800 ml. Hinta noin 3,30 euroa.

 

Kuluttajatiedustelut:
Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Lisätietoja:
Orkla Care Oy
Annika Lybeck, Brand Manager
annika.lybeck@orkla.fi

Uutishuone ja Twitter:
www.orklacare.fi/media, @OrklaCareOy