Erityisnuorten salibandy-joukkueessa on aina hyvä meininki

Orkla Care ja Maxim-urheiluravinteet ovat tukeneet Westend Indians -salibandyseuran toimintaa jo vuosia. Westend Indiansseilla eli tuttavallisemmin Heimolla on myös specials-joukkue, jossa pelaa erityisnuoria. Joukkueessa kaikki kannustavat toisiaan ja ilo on tärkeä osa toimintaa. Katso video joukkueen harjoituksista!

08.10.2018

Katso tästä video Specials-joukkueen harjoituksista.

 

Orkla Care ja Maxim-urheiluravinteet ovat tukeneet Westend Indians -salibandyseuran toimintaa jo vuosia. Westend Indians ry, tuttavallisimmin ”Heimo”, on vuonna 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä seura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista.

Seuran kelta-mustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 heimolaista. Miesten edustusjoukkue pelaa liigassa, mutta seura tarjoaa kaikentasoisia ryhmiä niin miehille kuin naisille ja tytöille ja pojille.

Heimolla on myös specials-joukkue, jossa pelaa erityisnuoria. Joukkuetta valmentavat nuorten vanhemmat. Specials-joukkueella on harjoitukset kerran viikossa ja lähes aina kaikki joukkueen n. 17 nuorta ovat paikalla. Joukkueessa kaikki kannustavat toisiaan ja ilo on tärkeä osa toimintaa.